Άρτα: Κλειστοί δρόμοι την Κυριακή στην Άρτα

Λόγω της διοργάνωσης, 7ος ημιμαραθώνιος  Άρτας, "Ο Δρόμος του Γιοφυριού"...
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας για την Κυριακή 2 Απριλίου.

Αναλυτικά:  

- Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 08:00 έως 13:00 στην οδό Νικ. Αγγέλου, Βασ. Πύρρου, οδό Νικ. Πλαστήρα, οδό Σκουφά, οδό Πέτρου Γαρουφαλιά, οδό Ζάρρα, οδό Κομμένου (από Μικράς Ασίας έως την οδό Ορλάνδου), οδό Ορλάνδου, οδό Βασ. Κων/νου, οδό Αγίου Μάρκου, οδό Μακρυγιάννη, οδό Φιλλελήνων, οδό Κωστή Παλαμά, οδό Τζαβέλλα και οδό Αμβρακίας .

- Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 08:00’ έως 13:00’, στην Ε.Ο Ιωαννίνων- Άρτας στο ρεύμα προς Ιωάννινα (από τον κόμβο Παπακώστα-Διόδια έως τη Δ/ση Γραμμενίτσας), στην Ε.Ο Ιωαννίνων-Άρτας στο ρεύμα προς Άρτα (από τη Διασταύρωση Κωστακιών έως τη Διασταύρωση με την οδό Ζάρρα), στην Επαρχιακή οδό Άρτας- Χανοπούλου στο ρεύμα προς Χανόπουλο (έως τη Διασταύρωση για Γραμμενίτσα), στην Επαρχιακή οδό Γραμμενίτσας-Βλαχέρνας έως το φράγμα ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΙΙ και στην Ε.Ο Άρτας- Τρικάλων στο ρεύμα προς Άρτα (από τη Διασταύρωση για πουρνάρι 1 έως τον κόμβο Παπακώστα).

- Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ορισθέντων στα σημεία Αστυνομικών. 

- Την απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 08:00’ έως 13:00’ από την είσοδο του Κάστρου όπου είναι και η αφετηρία των αγώνων στην οδό Γ. Παπαγεωργίου προς την οδό Νικηφόρου Αγγέλου .

- Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

- Η ρύθμιση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στους ανωτέρω οδούς, θα ρυθμίζεται από ορισθέντες στα σημεία αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας.

Οι Παραβάτες της παρούσας απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4, 52, 103 και 104 του Ν. 2696/99 «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κλειστοί δρόμοι την Κυριακή στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4725594924915087354
item