Σακίρα: Αυτός είναι τελικά ο λόγος που τοποθέτησε τη μάγισσα στο μπαλκόνι της (φωτο)

Η Σακίρα έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο επειδή τοποθέτησε μια μάγισσα στο μπαλκόνι της, απέναντι από το σπίτι όπου ζουν η πεθερά της και η νέα φίλη του πρώην συντρόφου της, Ζεράρ Πικέ.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει περιέργεια στο κοινό, με πολλούς να αμφισβητούν τον λόγο πίσω από την ενέργειά της.

Μετά από αρκετές φήμες γύρω από το θέμα, αποκαλύφθηκε τώρα ότι η Σακίρα τοποθέτησε τη μάγισσα ως πράξη εκδίκησης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Marca, η μητέρα του Πικέ και η νέα του σύντροφός του, της έχουν βγάλει το παρατσούκλι “μάγισσα”.

Η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα, η οποία πληροφορήθηκε το παρατσούκλι από τα παιδιά της, αποφάσισε να απαντήσει τοποθετώντας το συγκεκριμένο αντικείμενο στο μπαλκόνι της, δείχνοντας στις δύο γυναίκες πως γνωρίζει πώς την αποκαλούν.

Η κίνηση αυτή επικρίθηκε από ορισμένους, οι οποίοι θεώρησαν την τραγουδίστρια παιδαριώδη και μικροπρεπή.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σακίρα εμπλέκεται σε διαμάχη με την οικογένεια του πρώην συντρόφου της.

Στην πραγματικότητα, έχουν υπάρξει αρκετά ζητήματα μεταξύ των γειτόνων, όπως η δυνατή μουσική και ο φράχτης που έχει υψωθεί μεταξύ των ιδιοκτησιών.

Ο λογαριασμός JLOAccess στο Twitter, ο οποίος έβγαλε την είδηση για τη μάγισσα, σχολίασε την κατάσταση, αναφέροντας ότι “ο Πικέ έχει το θράσος να λέει ότι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά του, ενώ επιτρέπει στην οικογένειά του να προσβάλλει τη Σακίρα μπροστά τους.

Οποιοδήποτε τραγούδι εξακολουθεί να υπολείπεται αυτού που αυτή η τοξική οικογένεια έχει κάνει στην τραγουδίστρια”.

Αν και οι λόγοι πίσω από την κόντρα της Σακίρα και της οικογένειας του Πικέ δεν είναι ξεκάθαροι, είναι σαφές ότι οι εντάσεις είναι μεγάλες.

Η κατάσταση έχει προσελκύσει σημαντική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης, με πολλούς να αναρωτιούνται για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στα δύο παιδιά του ζευγαριού.

epirusblog.gr
5 of 5
Σακίρα: Αυτός είναι τελικά ο λόγος που τοποθέτησε τη μάγισσα στο μπαλκόνι της (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8742787168453689236
item