Πορείες: Πού θα γίνουν και τι ώρα οι συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε απεργιακό κλοιό θα είναι σήμερα η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και πολλές ακόμη πόλεις της χώρας, λόγω των διαδηλώσεων και των πορειών που έχουν προγραμματιστεί με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της 24ωρης απεργίας, θα λειτουργήσουν στο «ρελαντί» τα μέσα μαζικής μεταφοράς τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Για την 24ωρη απεργία που βρίσκεται σε εξέλιξη η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί στο Σύνταγμα. 

Την ίδια ώρα, η ΑΔΕΔΥ καλεί τα δημοσιοϋπαλληλικά σωματεία σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το ΠΑΜΕ δίνει «ραντεβού» στις 11:30 στα Προπύλαια.

Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, πρωτοβάθμια σωματεία και σωματεία βάσεις καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου καλούν στις 11:00 στη Σταδίου. Οι συγκεντρώσεις τους θα γίνουν σε τρία διαφορετικά σημεία: στα Χαυτεία, στο άγαλμα Κολοκοτρώνη και το υπουργείο Εργασίας.

Συγκεντρώσεις και πορείες στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν τρεις συγκεντρώσεις για την 24ωρη γενική απεργία.

Το ΠΑΜΕ και φοιτητικοί σύλλογοι καλούν στις 11:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η προσυγκέντρωση οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, του αντιεξουσιαστικού χώρου και των σωματείων βάσης στην Καμάρα -και στη συνέχεια θα κινηθούν στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Συγκεντρώσεις -μεταξύ άλλων, από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το ΜέΡΑ25 και τη ΛΑΕ-ΑΑ- θα γίνουν και στις 11:30 στον ΟΣΕ.

epirusblog.gr
5 of 5
Πορείες: Πού θα γίνουν και τι ώρα οι συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8987568408652264743
item