Γιάννενα: Η οικιακή βοηθός είχε πολύ μακρύ χέρι...

Στη σύλληψη ημεδαπής προχώρησαν στις 22-3-2023, το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, στις 21-3-2023, το πρωί, η ημεδαπή, ενώ απασχολούνταν για μικρό χρονικό διάστημα σε σπίτι υπερήλικα, έχοντας αναλάβει τη φροντίδα του, αφαίρεσε  χωρίς να γίνει αντιληπτή το χρηματικό ποσό των 21.000 ευρώ από συρτάρι.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία της γυναίκας και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή της και στο σπίτι της βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.750 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Συνελήφθη στις 22-3-2023, το απόγευμα, στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον κατηγορούμενο στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι διακινεί ναρκωτικά στην Άρτα, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ασυνόδευτο δέμα που περιείχε 5,09 γραμμάρια κοκαΐνης, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε παραλάβει νωρίτερα από τον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων.

Ακόμη, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας.

Συνελήφθησαν στις 22-3-2023, το βράδυ,  στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων δύο αλλοδαποί, που κατηγορούνται για κακουργηματικού χαρακτήρα παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί, στο οποίο επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με αυτό αλλοδαπό, που στερούνταν των νόμιμων διατυπώσεων για την είσοδο και παραμονή του στη χώρα.

Συνελήφθη στις 22-3-2023, το βράδυ, σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος  ημεδαπός, διότι σε έλεγχο, που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα γκλομπ και μία συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών.   

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η οικιακή βοηθός είχε πολύ μακρύ χέρι...
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5938473747455348869
item