Ο Σπύρος Νικολαΐδης θα κινηθεί νομικά κατά της διοργάνωσης των καλλιστείων – «Ακόμη μου χρωστάνε το έπαθλο»

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά, καθώς ακόμα του χρωστάνε το έπαθλο και τα δώρα από τη νίκη του στα καλλιστεία.

«Μέχρι και σήμερα μου χρωστάνε τα χρήματα, τα οποία τα είχαν τάξει σαν έπαθλο. Όλα αυτά τα δώρα που παρουσίαζαν στον κόσμο ότι θα δώσουν, δεν τα πήρε ποτέ κανένας. 

Αν θυμάμαι καλά, ήταν 30.000 ευρώ κι ήταν σε προϊόντα, όχι μετρητά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Προσπάθησε ο δικηγόρος μου να επικοινωνήσει με τον δικό τους, αλλά δεν είχαμε κάποια απάντηση. Θα πάμε δικαστικά».

Αναφορικά με την υποκριτική σε συνδυασμό με τα καλλιστεία, δήλωσε πως δεν θεωρεί ότι η νίκη του επηρεάζει τη φήμη του σαν ηθοποιό.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα με υποτιμήσει κάποιος σαν ηθοποιό, επειδή κέρδισα τα καλλιστεία. Ήμουν ηθοποιός και πριν τα καλλιστεία, είναι κάτι διαφορετικό. 

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο βέβαια, τα καλλιστεία στην Ελλάδα, δεν αδικώ τα παιδιά. Ακόμα κι εγώ είχα κάποια θεματάκια», είπε κλείνοντας.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Σπύρος Νικολαΐδης θα κινηθεί νομικά κατά της διοργάνωσης των καλλιστείων – «Ακόμη μου χρωστάνε το έπαθλο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8364652682741377135
item