Έλενα Παπαρίζου: Είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου – Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα

Στιγμές από την ζωή της μοιράστηκε η Έλενα Παπαρίζου, στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που έχει βιώσει σε περιόδους της ζωής της αλλά και στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

Αναφερόμενη στην κατάθλιψη, η Έλενα Παπαρίζου τόνισε ότι από την αρχή της εφηβείας της, ξεκίνησε να την παρακολουθεί ψυχολόγος. Παράλληλα είπε ότι από πολύ νωρίς ήταν σε φάση αναζήτησης σε ότι αφορούσε τα θρησκευτικά της πιστεύω.

«Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση και δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου. 

Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο».

Για τη σεξουαλικότητα είπε ότι όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα επισημαίνοντας ότι δεν θα κρίνει ποτέ τι κάνει στην προσωπική του ζωή ένα ζευγάρι, gay ή straight.

«Από μικρό παιδί είχα gay φίλο, ήμασταν 12-13 χρόνων. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. 

Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. 

Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θεωρεί απαράδεκτο να υπάρχει ρατσισμός κάθε μορφής και ο κόσμος να είναι εχθρικός με το «διαφορετικό». Σε συνεντεύξεις της δηλώνει πάντα την στήριξή της στους γάμους των ομοφυλόφιλων.

«Φυσικά και τους υποστηρίζω. Και κουμπάρα θα γινόμουν σε γάμο. Αν δεν το έκανα, θα ήταν σαν να προδίδω όλους τους γκέι φίλους μου», είχε πει σε παλαιότερη δήλωσή της.

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: Είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου – Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2736947357914608045
item