Μαριάντα Πιερίδη: «Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει -“Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”»

Η Μαριάντα Πιερίδη καλεσμένη της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα δύσκολο περιστατικό που της συνέβη.

pieridi

«Μου έχει τύχει άνθρωπος επιχειρηματίας πολύ γνωστός, σε ένα από τα ραντεβού μας για να μιλήσουμε, μπήκα χωρίς τον ατζέντη μου και βγάζει ένα όπλο πάνω στο γραφείο. 

Στην αρχή μου λέει “τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε” εγώ συγκοπή, κοκκίνησα, άλλο περίμενα και άλλο μου εμφανίστηκε. Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει: “Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”».

marianta

Και πρόσθεσε αναφερόμενη στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι τα τελευταία χρόνια. «Τραγουδούσα μέχρι και τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. 

Δεν ήθελα να το αποκαλύψω πιο νωρίς γιατί είχα και δύο αποκολλήσεις και σταμάτησα να τραγουδάω. 

Συνέχισα λίγους μήνες μετά τη γέννα, αλλά είχα μια πολύ τραυματική εμπειρία με την κοπέλα που με βοηθούσε με το παιδί στο σπίτι.

2608 MARIANTA PIERIDI NIKOLAS FOTIADIS DIMITRIS KATRIVESIS 352020

Κι εγώ και ο Δημήτρης αποφασίσαμε να μεγαλώσει ο Νικόλας μας  όπως πρέπει και με τον άνθρωπο που πρέπει. 

Με αυτά κι αυτά, περάσανε λίγα χρόνια και να’ μαστε τώρα στο J2US. Δεν το κυνηγούσα όμως να επιστρέψω, με κυνηγούσανε οι προτάσεις. 

Με το παιδί αλλάξανε τα όριά μου. Εκεί που υπήρχε ένα μάκρος στα όρια, ξαφνικά κοντύνανε πολύ. Η νύχτα είναι πολύ σκληρή και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω».


epirusblog.gr
5 of 5
Μαριάντα Πιερίδη: «Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει -“Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 408913667599424838
item