Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στις αντιδράσεις για τις χαμογελαστές φωτογραφίες στην πορεία για τα Τέμπη

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να συμμετάσχουν στις μαζικές κινητοποιήσεις για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη όπου 57 άνθρωποι, έχασαν τη ζωή τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών που βρέθηκε εκεί και έδωσε τον παλμό στην συγκέντρωση.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έδωσαν το παρών ήταν ο Κρατερός Κατσούλης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Αργύρης Πανταζάρας με τη σύντροφό του, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κ.α.

Ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες με τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης να χαμογελάνε προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να απαντήσει τις αντιδράσεις, με μια μακροσκελή ανάρτηση στα προσωπικά του social media:

«Σήμερα που φαίνεται ποσό τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών προσπαθούν με κιτρινισμό έντυπα και διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μέσα στα sosial media να αμαυρώσουν την τεράστια συμμετοχή μας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που “χαμογελάμε” ή και “γελάμε” όπως λένε.

Ξεχνούν οι αχρείοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικεύεται με χαμόγελο!

Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας ή χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνόντων, ξεχύθηκε αγανακτισμένος στους δρόμους…

Αχρείοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικάρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοήσετε! 

Εμείς τιμάμε τους αθώους που έχασαν των ζωή τους και με χαμόγελο κ χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε έτσι Εσείς ασχοληθείτε με το πενθόμετρο, την λάσπη και την κακία σας».

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στις αντιδράσεις για τις χαμογελαστές φωτογραφίες στην πορεία για τα Τέμπη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5852477439215578815
item