Γιάννενα: Συνάντηση με θέμα - «Ευκαιρίες για τους νέους της Ευρώπης»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Ανατολής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Ιωαννίνων απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε Γονείς και Κηδεμόνες, μαθήτριες και μαθητές, καθώς και τους διδάσκοντες των σχολείων σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Ευκαιρίες για τους νέους της Ευρώπης» που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης -EuropeDirect Ηπείρου, την Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Καμπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα στονδεύτερο όροφο (πάνω από το Καμπέριο θέατρο).

Ο κύριος Γκόλας Δημήτριος, Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησηςκαι οι κ. Θεοδωρής Μάρκος θα μας ενημερώσουν για ευρωπαϊκά προγράμματακαθώς και για τις ευκαιρίες που δίνονται σε μαθήτριες/μαθητές και απόφοιτους λυκείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως το προγράμματα Erasmus για νέους, Πρακτική Άσκηση, Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης που αναφέρονται σε νέες και νέους και θα είναι στην διάθεση σας να απαντήσουν σε ερωτήματα που θα προκύψουν.

Επειδή είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε όλοι μας για τις ευκαιρίες που υπάρχουν και τρέχουν αυτή την χρονική περίοδο για τις νέες/νέους στην Ευρώπη, θα χαρούμε πολύ να παραβρεθείτε στην συνάντηση μας αυτή.

Με εκτίμηση
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Ανατολής και 5ου ΓΕΛ Ιωαννίνων

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνάντηση με θέμα - «Ευκαιρίες για τους νέους της Ευρώπης»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 81358331537133855
item