Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η σχέση του Πέτρου Λαγούτη με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά “Παγιδευμένοι”, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, που ξεκίνησε έξι μήνες πριν, φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια ιδιαίτερη χημεία που εξελίχθηκε σε μια τρυφερή σχέση. 

Για αρκετό καιρό, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ προσπάθησαν να κρατήσουν αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Οι κοινές εμφανίσεις όμως στο κέντρο της Αθήνας “πρόδωσαν” τον ΄’ερωτά” τους.

Και μπορεί μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση αυτή, όλα δείχνουν να κυλούν από το καλό στο καλύτερο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δυο ηθοποιοί έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα όμορφο σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου και μοιράζονται μια γλυκιά καθημερινότητα, αφού συνδυάζουν τις υποχρεώσεις και τα πολύωρα γυρίσματα στη σειρά με μαγικές, προσωπικές στιγμές μόνο για δυο. 

Μάλιστα, μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι βόλτες με τον σκύλο του Πέτρου Λαγούτη στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Φωτογραφία που εξασφάλισε το TLIFE από την τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

epirusblog.gr
5 of 5
Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1848544975645455877
item