Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος-Μαρίζα Ρίζου: Χωρισμός έπειτα από τρία χρόνια σχέσης

Αθόρυβος χωρισμός για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τη Μαρίζα Ρίζου, οι οποίοι, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Σύμφωνα με τη Reallife, όσο διακριτικά ήρθαν κοντά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου, τόσο αθόρυβα έριξαν τίτλους τέλους στον δεσμό τους πριν από λίγους μήνες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και η τραγουδίστρια πήραν την απόφαση να χωρίσουν έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας. 

Αν και η υποψία της ρήξης πλανιόταν το τελευταίο διάστημα, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για το τέλος της σχέσης τους. Από το περασμένο καλοκαίρι, όμως, και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Εξαιρετικά ταλαντούχοι και οι δύο, ο καθένας στον τομέα του, έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αποδοχή, αλλά και να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο για την καλλιτεχνική διαδρομή τους. 

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, αποφάσισαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα έντονα φλας. 

Και μπορεί και οι δύο να είναι ήρεμοι και χαμηλών τόνων χαρακτήρες, η σχέση τους ωστόσο υπήρξε αρκετά θυελλώδης. 

Στους πρώτους μήνες του περασμένου έτους, ο Οδυσσέας και η Μαρίζα πήραν από κοινού την απόφαση να διακόψουν τη συγκατοίκηση, σύμφωνα με τη Reallife.

Σταδιακά και με την απόσταση που δημιουργήθηκε λόγω του επαγγελματικού φόρτου, η σχέση τους ακολούθησε πορεία φθοράς. 

Και οι δύο τον τελευταίο χρόνο έχουν πλήθος επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον Οδυσσέα να υπογράφει τη σκηνοθεσία αρκετών θεατρικών παραγωγών, αλλά και να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, που ανεβαίνει στο θέατρο «Εμπορικόν», μαζί με τους Ευγενία Σαμαρά, Στέλιο Ιακωβίδη, Αθηνά Μουστάκα, Θάνο Μπίρκο, Φωτεινή Αθερίδου, Αυγουστίνο Κούμουλο, Αλέξη Φουσέκη και Κυριάκο Σαλή.

Η Μαρίζα, εκτός από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «VOX», πρόσφατα παρουσίασε στο κοινό και τη νέα δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Το χωριό», που κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment και υπογράφει τους στίχους και τη μουσική σε όλα τα τραγούδια, εκτός από το «Τόσα φιλιά», που είναι σε μουσική του Κώστα Λειβαδά και στίχους της Αγλαΐας Σφήκα.

epirusblog.gr
5 of 5
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος-Μαρίζα Ρίζου: Χωρισμός έπειτα από τρία χρόνια σχέσης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2838859274328985006
item