ΝΔ για Ειδικό Δικαστήριο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ξανά την απόφαση α λα καρτ»

Η ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είναι κρίση «α λα καρτ», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.

«Τη στιγμή που ένας δεύτερος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη», αναφέρει.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση αυτήν την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου.

» Τη στιγμή που ένας δεύτερος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον στενότερο συνεργάτη του κ.Τσίπρα Ν.Παππά, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Παπαγγελόπουλος, καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη!

» Κρίνει, δηλαδή, ξανά την απόφαση α λα καρτ και δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου.

» Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

epirusblog.gr
5 of 5
ΝΔ για Ειδικό Δικαστήριο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ξανά την απόφαση α λα καρτ»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5083271572320897879
item