Το χρώμα των ματιών δείχνει τον χαρακτήρα σου

Οι άνθρωποι με καστανά μάτια είναι  πνευματικοί και ασχολούνται πολύ με κοινωνικά προβλήματα. Δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν και θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής. 

Είναι αστείοι και τους αρέσει να κάνουν τους γύρω τους να γελούν και να περνάνε καλά. Είναι ευχάριστοι στην παρέα και τους αρέσει να κάνουν καινούργιους φίλους. 

Είναι πολύ γενναιόδωροι, αλλά και καμία φορά μυστήριοι. Έχουν καλλιτεχνική άποψη και γνωρίζουν τα πάντα γύρω από την μόδα. Το μειονέκτημά τους είναι ότι καμία φορά κλείνονται στον εαυτό τους και δε μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ

Το χρώμα των ματιών δείχνει τον χαρακτήρα σου 2

Οι άνθρωποι με πράσινα μάτια είναι οι πιο συναισθηματικοί στις σχέσεις τους. Δυσκολεύονται στις φιλίες, αλλά δένονται πολύ με όποιον καταφέρει να μπει στη ζωή τους. Δε χωρίζουν εύκολα και κάνουν σχέσεις που κρατάνε πολλά χρόνια. 

Είναι ήρεμοι και τους αρέσει να χαλαρώνουν κοντά στη θάλασσα και να κάνουν  βαθυστόχαστες συζητήσεις. 

Είναι έμπιστα άτομα και ενδιαφέρονται πολύ για τον πλησίον τους, αλλά ζηλεύουν εάν δεν τους δώσεις αρκετή σημασία. Αν τους πεις κάτι αρνητικό, τότε να είσαι σίγουρος πως θα σε εκδικηθούν.

ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΙΑ

Το χρώμα των ματιών δείχνει τον χαρακτήρα σου 3

Οι άνθρωποι με γαλάζια μάτια είναι πολύ δημοφιλή άτομα. Σε μαγνητίζουν με τον αέρα τους και είναι πολύ ανοιχτοί όταν βρίσκονται σε καινούργιες παρέες. Τους αρέσει πολύ και εκτιμούν την ευγένεια, αλλά και το έξυπνο χιούμορ. 

Έχουν καλλιτεχνική φλέβα και θαυμάζουν το ωραίο. Όταν αποφασίσουν να ασχοληθούν με κάτι, θα το κάνουν ολόψυχα και θα επικεντρωθούν στο στόχο τους. 

Επειδή όμως είναι τελειομανείς έχουν την τάση να καθυστερούν ή να εγκαταλείπουν όταν δεν καταφέρνουν να φτάσουν το στόχο που έθεσαν.

ΜΕΛΙ ΜΑΤΙΑ

Το χρώμα των ματιών δείχνει τον χαρακτήρα σου 4

Στους ανθρώπους με μελί μάτια αρέσουν οι προκλήσεις και θέλουν να δοκιμάζονται σε καινούργιες δουλειές. Είναι πολύπλοκα άτομα. 

Είναι καλοί και ευγενέστατοι, αλλά κρατάνε μια απόσταση και έχουν τα δικά τους όρια. Αν τα ξεπεράσεις και τους τρελάνεις, πρέπει να… φύγεις από κοντά τους. 

Οι απόψεις τους θεωρούνται προχωρημένες, είναι ανοιχτόμυαλοι και καλόκαρδοι. Έχουν πολύ ενέργεια και έχουν πάντα τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις. 

Είναι συμπονετικοί, πιστοί και ρομαντικοί. Είναι αξιαγάπητοι άνθρωποι και δεν τους ενδιαφέρουν τα κουτσομπολιά.

ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΤΙΑ

Το χρώμα των ματιών δείχνει τον χαρακτήρα σου 5

Τους ανθρώπους με γκρίζα μάτια μπορείς να τους εκμυστηρευτείς τα πάντα. Είναι άτομα εμπιστοσύνης που πιστεύουν στην καλή πρόθεση και εκτιμάνε τα άτομα με πνευματικά χαρίσματα. Τους αρέσει η καλοπέραση, αλλά πάνω από όλα λατρεύουν την ηρεμία. 

Έχουν μεγάλη αυτοεκτίμηση και ξεπερνάνε εύκολα κάθε δυσκολία στη ζωή τους. Τους αρέσει η φύση , αλλά δεν τους αρέσει η περιπέτεια. 

Προτιμούν την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι πολύ έξυπνοι και εξαιρετικά καλλιεργημένοι και έχουν λίγους, αλλά καλούς και σταθερούς φίλους.

Τελικά το χρώμα των ματιών δείχνει τον χαρακτήρα σου;

epirusblog.gr
5 of 5
Το χρώμα των ματιών δείχνει τον χαρακτήρα σου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2154409995995506463
item