Τέμπη: Άνοιξε το μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης – Τα έσοδα στις οικογένειες των θυμάτων

Ανοιχτό ήταν το βράδυ του Σαββάτου το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να εργαστούν κανονικά και δώσουν τα έσοδα της βραδιάς στις οικογένειες των θυμάτων, όπως και στους ανθρώπους που βοηθούν στο σημείο του δυστυχήματος.

Να θυμίσουμε πως όλα τα νυχτερινά κέντρα παρέμειναν κλειστά χθες Παρασκευή, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους.

Η ανακοίνωση για το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό του YTON the music show αποφάσισαν να λειτουργήσουν την σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών.

Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις ημέρες χρειάζονται την βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Τα έσοδα λοιπόν της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια».

epirusblog.gr
5 of 5
Τέμπη: Άνοιξε το μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης – Τα έσοδα στις οικογένειες των θυμάτων
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2124757659895777394
item