Άρτα: ΕΕΣ - Δέματα αγάπης σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες

Εν όψει των εορτών του Πάσχα ο Ερυθρός Σταυρός προγραμματίζει να διανείμει και πάλι, όπως κάνει πάντα, δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Νομού Άρτας.

Στόχος του είναι και αυτή τη φορά να καλύψει όσο γίνεται περισσότερες από αυτές τις οικογένειες για να νιώσουν και πάλι ότι η κοινωνία μας δεν παύει να τους σκέπτεται και να τους στηρίζει στο μέτρο του δυνατού.

Ο ΕΕΣ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και κανείς να μη μείνει αβοήθητος, αλλά και η βοήθεια να μην είναι μόνο συμβολική, αλλά και όσο γίνεται πιο ουσιαστική.

Επειδή όπως είναι φυσικό και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η βοήθεια όλων, το Τμήμα Άρτας του ΕΕΣ απευθύνει σε όλους τους συμπολίτες, που μπορούν να βοηθήσουν, την παράκληση να συνδράμουν όσο ο καθένας μπορεί.

Θα χρειασθούν τρόφιμα, που να μην χρειάζονται ψυγείο, και φυσικά χρήματα με τα οποία μπορεί να αγοραστεί ότι είναι απαραίτητο.

Παράκληση, οι όποιες προσφορές να γίνουν τις αμέσως επόμενες μέρες και το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, 3-4 Απριλίου, ώστε να υπάρχει έγκαιρη διανομή των δεμάτων.

«Ας κάνουμε όλοι από μια μικρότερη ή μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας να μην μείνει με το παράπονο ότι κανείς δεν τον σκέφτηκε και ο Θεός της Αγάπης, που θυσιάστηκε για τον κάθε άνθρωπο, θα ανταμείψει με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει την προσφορά του καθενός μας, αναφέρει σχετικά το Τμήμα του ΕΕΣ.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΕΕΣ - Δέματα αγάπης σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1999705984311155884
item