Στα κάγκελα η Λατινοπούλου μετά τη διαγραφή της από τον Μπογδάνο -Το παρασκήνιο ενός διαζυγίου


Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και Κωνσταντίνος Μπογδάνος από προχθες συνεργάζονται με το πρώτο να αναλαμβάνει επικεφαλής και τον δεύτερο αντιπρόεδρο του νέου πολιτικού σχηματισμού. Ωστόσο, η νέα αυτή συνεργασία συνοδεύτηκε από το «διαζύγιο» Μπογδάνου-Λατινοπούλου με τη δεύτερη να εκφράζει την κάθετη διαφωνία της για τη σύμπραξη αυτή.

Η Πατριωτική Ενωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ του Μπογδάνου κινούνταν και κινούνται στο δεξιό πατριωτικό χώρο και αναγνωρίζοντας και οι δύο ότι οι δημοσκοπήσεις τους καταγράφουν πέριξ της μονάδας έκαστο αποφάσισαν τη συνεργασία τους με στόχο αφενός την ενίσχυση των ποσοστών τους αφετέρου να γίνει η δική τους συνεργασία ο πυρήνας για μια μεγαλύτερη εκλογική συμμαχία δεξιών κομμάτων και προσωπικοτήτων που εκφράζονται από το χώρο αυτό αλλά προς το παρόν δεν είναι κάπου ενταγμένοι.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos
18 ώρες πριν

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψηφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. Στελέχη, υποψήφ...

Δείτε περισσότερα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου"

Ωστόσο, η συνεργασία Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση της αντιπροέδρου του κόμματος Πατρίδα Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία τη Δευτέρα τη κατά τη συνεδριάση του πολιτικού οργάνου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ για την εκλογική σύμπραξη με τον Εμφιετζόγλου ήταν η μόνη που καταψήφισε.

Επίθεση Λατινοπούλου στον Μπογδάνο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

Ακολούθησε χθες η επίθεση Λατινοπούλου στον Μπογδάνο, με εξαιρετικά βαρείς χαρακτηρισμούς και η διαγραφής της από τον πρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ.

Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Λατινοπούλου υποστηρίζει ότι η απόφαση δεν ελήφθη από κάποιο όργανο, αλλά από ομάδα φίλων του Μπογδάνου τους οποίους βάφτησε πολιτικό συμβούλιο, κάνει λόγο για πολιτικό καιροσκοπισμό, ασέβεια στη δουλειά όλων τους στο κόμμα και μεταξύ άλλων χαρακτηρισμών που επιφυλάσσει για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο τον χαρακτήριζει και «σκορπιό».

Στα κάγκελα η Λατινοπούλου μετά τη διαγραφή της από τον Μπογδάνο -Το παρασκήνιο ενός διαζυγίου - iefimerida.gr</a></p>Εντωμεταξύ η Λατινοπούλου είχε... στολίσει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο κάτω απο την ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με την συνεργασία του με τον Εμφιετζόγλου, σχόλιο που εντόπισε και διέγραψε ο Μπογδάνος. 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επανήλθε μέσω Instagram ποστάροντας το σβησμένο σχόλιό της σημειώνοντας ότι ο Μπογδάνος το έσβησε γιατί θα είχε περισσότερα σχόλια και likes από την ανάρτησή του.epirusblog.gr
5 of 5
Στα κάγκελα η Λατινοπούλου μετά τη διαγραφή της από τον Μπογδάνο -Το παρασκήνιο ενός διαζυγίου
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2414709913180923224
item