Θεσπρωτία: Δράση ευαισθητοποίησης μαθητών για την ανακύκλωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ψυχαγωγική εκπαιδευτική δράση «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ» για τα οφέλη της ανακύκλωσης, που διοργάνωσε στην πλατεία Δημαρχείου ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. (Ε.Ε.Α.Α.) και με τη συνεισφορά της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου.

Στη δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών συμμετείχαν το 1ο, το 2ο, το 3ο, το 4ο και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Γραικοχωρίου και Νέας Σελεύκειας.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Κυκλικής Οικονομίας κ. Μιχάλης Γκίκας δήλωσε σχετικά:

«Με έργα και δράσεις για την περιβαλλοντική αφύπνιση των συμπολιτών μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την προώθηση της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος του Δήμου μας. 

Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας για την ενεργή συμμετοχή τους στη σημερινή περιβαλλοντική δράση, να ευχαριστήσω την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για την άψογη συνεργασία, καθώς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας για την πολύτιμη συνεισφορά τους σήμερα αλλά και κάθε μέρα.

Ως Δήμος θα συνεχίσουμε να κλιμακώνουμε τις προσπάθειες μας ώστε η ανακύκλωση να γίνει στάση ζωής, θα πρέπει όμως και οι συμπολίτες μας να βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα. 

Όλοι μαζί οφείλουμε να βάλουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας. Να αλλάξουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας. Με συνεργασία και σεβασμό προς το περιβάλλον μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Δράση ευαισθητοποίησης μαθητών για την ανακύκλωση
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7294280857741822479
item