Γιάννενα: Παρουσίασε στον Δήμο Ζίτσας το «Τρίποντο Ζωής» ο Νίκος Ντούγιας

Σε μία βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μηνύματα για τη νεολαία και τον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων Καρβούνης, στην Ελεούσα, η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ντούγια «Τρίποντο Ζωής».

Πρόκειται για την αυτοβιογραφία του συγγραφέα, που είχε το όνειρο να γίνει επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

Με όπλο τη θέληση και το πάθος του για την πορτοκαλί μπάλα, «άνοιξε» τα φτερά του και πέταξε στην Αμερική όπου κατέκτησε το δακτυλίδι του πρωταθλητή με την ομάδα του Κολλεγίου του, ενώ έγινε και ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε στην Τουρκία.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχάλης Πλιάκος , ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Γιώργος Ράδος, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ κ. Παντελής Κολόκας και ο γυμναστής κ. Νίκος Πετρόπουλος.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Αρχιμανδρίτης του Οικομενικού Θρόνου π. Θωμάς Ανδρέου Πρωτοσύγκελος της ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων, η εκπαιδευτικός κ. Γιώτα Φλώρου, ο δικηγόρος κ. Δημοσθένης Ντάσιος και συγγραφέας του βιβλίου κ. Νίκος Ντούγιας.

Ο Νίκος Ντούγιας ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση και μετέφερε κάποιες από τις σκέψεις του και τις εμπειρίες του εμφανώς συγκινημένος.

Φωτογραφίες: Ιωάννης Κολέτσης& Χάρης Φώτης

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Παρουσίασε στον Δήμο Ζίτσας το «Τρίποντο Ζωής» ο Νίκος Ντούγιας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2285272682893459216
item