Υρώ Μανέ: Η κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου είναι καλλονή! Η εξωτική ομορφιά και τα καταγάλανα μάτια

Κούκλα και εξίσου ταλαντούχα με την μητέρα της, Υρώ Μανέ είναι η Φαίδρα Νταϊόγλου.

Η 25χρονη χορεύτρια διαθέτει εξωτική ομορφιά ενώ μαγνητίζει τα βλέμματα με το καλοσχηματισμένο της κορμί σε συνδυασμό με τα υπέροχα ξανθά μακριά μαλλιά της και τα γαλανά μάτια της.

faidra-kori-mane-(1).jpg


Η 25χρονη Φαίδρα έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ωστόσο, το μεγάλο της πάθος είναι ο χορός.

Η νεαρή κοπέλα σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό και πριν μερικά χρόνια πήρε το πτυχίο της σε μια χορευτική παράσταση που διοργάνωσε η σχολή της.

Το Instagram account της είναι εντυπωσιακό με την ίδια να ποζάρει σε πόζες καλλιτεχνικές


«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. 

Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη.

Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω.

Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», είχε δηλώσει η Υρώ Μανέ σε παλαιότερη συνέντευξη της.

epirusblog.gr
5 of 5
Υρώ Μανέ: Η κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου είναι καλλονή! Η εξωτική ομορφιά και τα καταγάλανα μάτια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6610765757017363911
item