Η Πάολα τραγούδησε τέσσερις μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν που δεν κράτησε το πένθος

«Είμαι τόσο γεναία που πραγματικά δε με νοιάζει αν χάσω τα λεφτά μου» αναφέρει η Πάολα.

Τραγούδησε κανονικά η Πάολα το Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, σε αντίθεση με άλλους τραγουδηστές όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος δήλωσε ότι θα απουσιάζει από την πίστα για ακόμη μια μέρα, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Παρ’ όλα αυτά τραγούδησε και προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις στο κοινό της στα social media, που θα την θέλανε να πενθεί και αυτή με τη σειρά της ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών, να μην βγει στη σκηνή.

Η ίδια θέλησε και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, εξηγώντας πως ο σκοπός της ήταν να τραγουδήσει ώστε τα χρήματα που θα βγάλει να μην πάνε στο καμαρίνι της, αλλά στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακούγεται να λέει πάνω από τη σκηνή:

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», με το κοινό της να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Η Πάολα τραγούδησε τέσσερις μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν που δεν κράτησε το πένθος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5229919130553574708
item