Χρήστος Μπίρμπας-Αναστασία Περράκη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για το ζευγάρι

Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Αναστασία Περράκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με τη σχέση τους να μετράει χρόνια. Παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν, οι δυο τους πορεύονται μαζί και είναι full in love.

Σε μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις τους ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr απαθανάτισε τον πρώην coach του GNTM και το μοντέλο στην αποκλειστική προβολή της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ «Στα 4» που πραγματοποιήθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, το βράδυ της Πέμπτης 9/03.

Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και έδειχνα απόλυτα ταιριαστοί.

Η νέα πρωτότυπη ελληνική σειρά με τίτλο «Στα 4» κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

Το «Στα 4» παρουσιάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία με αμεσότητα, φρέσκια προσέγγιση και ιδιαίτερο χιούμορ. Την κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, τη Στέλλα, υποδύεται η Γεωργία Καλτσή, για την οποία η ανεξάρτητη διαβίωση, η αυτονομία και η κατάρριψη των προκαταλήψεων απέναντι στα άτομα με αναπηρία είναι πλέον αποστολή ζωής. 

Αθλήτρια σε αμαξίδιο, μοντέλο, εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, influencer, τώρα και ηθοποιός, η Γεωργία βρίσκει κάθε μέρα τη δύναμη να απομυθοποιεί την αναπηρία και να αποδεικνύει ότι η περιθωριοποίηση των ατόμων με αναπηρία είναι δικό μας κατασκεύασμα.

Μέσα από αυτή την ιστορία, η Γεωργία έρχεται για να περάσει το δικό της μήνυμα και να δώσει σε όλους μας να καταλάβουμε ότι η κοινωνία ισότιμων πολιτών δεν είναι κάποιο μεγάλο «στοίχημα» που πρέπει να κερδίσουμε, αλλά αυτονόητο δικαίωμα και υποχρέωση.

Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Καλτσή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Κίτσος, Γιάννης Τσουμαράκης, Αλέξανδρος Πέρρος, Αντώνης Γιαννάκος, Πάνος Ζουρνατζίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Ειρήνη Κοράκη, Πάνος Πουλπαθέλης, Βασίλης Κατσής, Έλλη Δρίβα, Νάνσυ Μπούκλη, Αλέξανδρος Μούκανος, Εριέττα Μανούρη, Δημήτρης Πασσάς, Απόστολος Γκλέτσος


epirusblog.gr
5 of 5
Χρήστος Μπίρμπας-Αναστασία Περράκη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για το ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2781300955168898369
item