Γιώργος Παπαγεωργίου: Απαντάει στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και την δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση του με την Δανάη Μιχαλάκη, ενώ απάντησε και στις φήμες που θέλουν την σύντροφό του να περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Έχει φουντώσει φημολογία ότι η σύζυγος σου Δανάη Μιχαλάκη είναι έγκυος…

Αυτό που θέλω να πω σε σχέση με το συγκεκριμένο είναι ότι κάποιος έγραψε κάτι, το οποίο ήταν ένα κλικ bait. 

Έχω βαρεθεί την εποχή που είμαστε, γι’ αυτό αποφεύγω να μιλάω εντελώς για τα προσωπικά μου, γιατί ό,τι και να πω μπορεί να γίνει κλικ bait για κάτι άλλο. 

Ήταν μια είδηση από το πουθενά ακόμα δεν είχε καμία βάση και ο καθένας το χρησιμοποίησε για την στιγμή ενός κλικ. Ούτε τίποτα παραπάνω έχει ειπωθεί, ούτε υπάρχει κάτι…

Ήρθε η Δανάη να μου δώσει συγχαρητήρια στο μέγαρο, μετά από μία παράσταση, και βγήκε φωτογραφία μας από το καμαρίνι και από κάτω έγραψαν «έτοιμοι να γίνουν γονείς». Εντελώς ό,τι να ‘ναι. Δηλαδή δεν είχε καμία βάση αυτό.

Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο παιδί, το αφήνετε έτσι και όπως σας βγει

Φυσικά! Εννοείται! Μα είμαστε παραπάνω από τέσσερα χρόνια μαζί. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα.

Έχεις ένα όνειρο προσωπικό;

Κάποια στιγμή να νιώσω ότι γινόμαστε χώρα, ότι ανήκω σε μια χώρα που είμαστε όλοι αλληλέγγυοι και όχι αυτό το χάος που είμαστε. 

Να λειτουργούμε περισσότερο σαν ομάδα και όχι ο καθένας να κοιτάει την πάρτη του. Να γίνουμε ένα κράτος με σοβαρές υποδομές, αυτές που έχουμε ήδη πληρώσει, αλλά δεν έχουμε δει.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Παπαγεωργίου: Απαντάει στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 325617054169326354
item