Έγκυος με πρώην μποξέρ η Μαρία Αλεξάνδρου

Ο «πελαργός» έρχεται στο σπιτικό της Μαρίας Αλεξάνδρου.

Ενα καινούργιο, πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο έχει ξεκινήσει να γράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο «βιβλίο» της προσωπικής ζωής της γνωστής τηλεοπτικής περσόνας. 

Μπορεί να έχει απασχολήσει τα media στο παρελθόν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, θετικούς και αρνητικούς, ωστόσο τούτη τη φορά τα μαντάτα που έρχονται από το περιβάλλον της είναι πιο χαρμόσυνα από ποτέ.

Η Μαρία Αλεξάνδρου θα γίνει μάνα και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία που αισθάνεται γι’ αυτό. 

Παρότι, μάλιστα, δικοί της άνθρωποι τη συμβούλευσαν να μην προχωρήσει ακόμη σε ανακοινώσεις, αφού η εγκυμοσύνη της είναι σε πολύ αρχικό στάδιο (μόλις τεσσάρων εβδομάδων), εκείνη το «ξεφούρνισε» σε φίλους και γνωστούς.

Κάπως έτσι η χαρούμενη είδηση έφτασε και στα γραφεία της «Espresso», με πηγή από το περιβάλλον της μέλλουσας μανούλας να μας κοινοποιεί, με τη δική της σύμφωνη γνώμη, μέχρι και τα αποτελέσματα των τελευταίων σχετικών εξετάσεων που έκανε στον γυναικολόγο της.

Τόσο μεγάλη είναι η χαρά της Μαρίας, που δεν έχει κανένα θέμα να το μοιραστεί με τους πάντες. Οσο για τον πατέρα του μωρού;

Πρόκειται για έναν πρώην πυγμάχο Νίκο Τσουκαλά, με τον οποίο ερωτεύτηκαν δυνατά πριν από λίγους μήνες και έκτοτε είναι «αυτοκόλλητοι». 

Το ζευγάρι, ανυπομονεί για την άφιξη του «πελαργού», που πρόκειται να επισφραγίσει την ευτυχία τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Έγκυος με πρώην μποξέρ η Μαρία Αλεξάνδρου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4393402185274056794
item