Άρτα: Ξεκινά η βελτίωση του δρόμου Παλαιοκατούνο - Βάρκα στα Κεντρικά Τζουμέρκα

Γιώργος Στύλιος: «Έργα όπως η βελτίωση του δρόμου Παλαιοκάτουνο - Βαρκά διευκολύνουν την πρόσβαση των αγροτών στις εκμεταλλεύσεις τους»...
Στην προέγκριση της χρηματοδότησης του έργου βελτίωσης του αγροτικoύ δρόμου Παλαιοκάτουνο – Βαρκά, στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων προχώρησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Το έργο έχει προϋπολογισμό 488.000 €. 
Με συνολικό μήκους 2.122 μ.  και πλάτος οδοστρώματος 5 μ., ο συγκεκριμένος αγροτικός δρόμος παρέχει πρόσβαση σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της περιοχής. 
Η δημοπράτηση του έργου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων εντός Απριλίου. 
Το έργο αποτελεί μέρος της Δράσης 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας ΝΔ, Γιώργος Στύλιος δήλωσε:  «έργα όπως η βελτίωση του δρόμου Παλαιοκάτουνο-Βαρκά διευκολύνουν την πρόσβαση των παραγωγών στις εκμεταλλεύσεις τους». 
Επιπλέον ανέφερε πως «είναι η πρώτη φορά, που τόσο μεγάλος αριθμός έργων αγροτικής οδοποιίας, υλοποιείται και στους τέσσερις Δήμους του Νόμου Άρτας. Έργα που ο Νομός μας έχει ανάγκη και που βοηθούν στην πράξη, την καθημερινότητα και την αγροτική οικονομία της Άρτας». 
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ξεκινά η βελτίωση του δρόμου Παλαιοκατούνο - Βάρκα στα Κεντρικά Τζουμέρκα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1363990675025513045
item