Γιάννενα: Ο Σύλλογος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής τίμησε τους Δημάρχους των Ιωαννίνων

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής σε μία όμορφη και συγκινητική εκδήλωση που οργανώθηκε στην αίθουσα «Δ. Χατζής», τίμησε τους Δημάρχους του Δήμου Ιωαννιτών από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα που ήταν απόφοιτοι της Ζωσιμαίας Σχολής.

Ήταν μια εκδήλωση τιμής, η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων όπως είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Πάνου στον χαιρετισμό του, που το Δ.Σ. αποφάσισε να οργανώσει για να τιμήσει τους αποφοίτους που διακρίθηκαν στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική, πνευματική, επιστημονική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας και της χώρας μας.

Τιμήθηκαν με χρονολογική σειρά από το 1974 μέχρι και σήμερα οι αείμνηστοι Σπυρίδων Κατσαδήμας, Χαρίλαος Τόλης, Μωυσής  Ελισάφ και οι κ.κ. Θεόδωρος Γεωργιάδης, Φίλιππας Φίλιος, Αναστάσιος Παπασταύρος, Νικόλαος Γκόντας, Θωμάς Μπέγκας και Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν η κ. Μερόπη  Τζούφη και ο κ. Σταύρος Καλογιάννης, βουλευτές του Νομού μας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτριος Πάνου, ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Κωνσταντίνος  Κουλίδας, ο Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Λάζαρος Σακελλαρίου, ο ταμίας του Δ.Σ. κ. Βασίλης Λαγός και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Χρήστος Πάνος και κ. Θανάσης Μαλιούρας.

Στην αρχή της εκδήλωσης ακούστηκαν μουσικά κομμάτια από την παιδική ορχήστρα Ντο-Ρε-Μι του Ωδείου του Πνευματικού Κέντρου υπό τη Διεύθυνση του κ. Λώλη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων ευχαριστεί όλα τα τιμώμενα πρόσωπα και τα μέλη των οικογενειών τους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση. 

Ευχαριστεί επίσης όλους όσοι την παρακολούθησαν και υπόσχεται ότι σύντομα στα πλαίσια της εξωστρέφειας του Συλλόγου θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες. 

Ο κ. Θεόδωρος Γεωργιάδης με τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου κ, Κωνσταντίνο Κουλίδα

Ο κ. Αναστάσιος Παπασταύρος με τον Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Λάζαρο Σακελλαρίου

(Φωτογραφίες από τον Ιωάννη Μπράτη)

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Σύλλογος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής τίμησε τους Δημάρχους των Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7693848415997796448
item