Κατερίνα Παπουτσάκη: «Η περίοδος που διανύουμε είναι μαύρη για την Ελλάδα»

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» κάθισε η Κατερίνα Παπουτσάκη το μεσημέρι του Σαββάτου (11/3).

Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα, μετά την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και για τα νέα δεδομένα στη ζωή της, μετά το διαζύγιο.

«Είναι μία μαύρη περίοδος για την Ελλάδα, μία δύσκολη περίοδος. Ελπίζω τα πράγματα να αλλάξουν, γιατί ζούμε σε πολύ ζοφερές εποχές. 

Επειδή η μαμά μου ήταν συνδικαλίστρια, γενικώς έχω μεγαλώσει στις πορείες και στους δρόμους», είπε αρχικά.

Μάλιστα αποκάλυψε: «Ήμουν 2 χρόνων εξώφυλλο στα ΝΕΑ με τίτλο ‘Είμαι δύο χρόνων, πόσο θα ζήσω ακόμα;’. Οι πορείες είναι στο DNA μου».

Ερωτηθείσα αν και η ίδια ακολουθεί το πρότυπο της μητέρας της απάντησε ότι τον γιο της τον μεγάλο, τον Μάξιμο, τον είχε πάρε στην πορεία διαμαρτυρίας που αφορούσε τους καλλιτέχνες.

«Πιστεύω πώς μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα»

Στην συνέχεια εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι είναι δυνατόν να αλλάξουν τα πράγματα και είπε ότι πιστεύει πολύ την νέα γενιά που έρχεται. 

«Θέλω να πιστεύω ότι με την ευαισθητοποίηση και με τα socia media, στην θετική τους χροιά, ενώνονται οι φωνές», σημείωσε.

Για τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ζωή της μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της, ανέφερε: «Παλεύουμε να βρούμε τις νέες ισορροπίες. 

Γενικώς, είναι μία κατάσταση προσαρμογής για όλους. 

Γίνονται πολλές αλλαγές, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Θα πηγαίνει όλο και καλύτερα, χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα».

Στο ζήτημα πώς διαχειρίστηκε ο Τύπος το διαζύγιο, εξέφρασε την ευχαρίστησή της, καθώς οι δημοσιογράφοι ήταν πολύ διακριτικοί.

Αναφορικά με την ενασχόλησή της με το τραγούδι είπε: «Νιώθω ότι είναι μία κατάσταση οικεία. 

Πάντα συμμετείχα σε συναυλίες. Είναι πολύ μεγάλη η ευχαρίστηση».


epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Η περίοδος που διανύουμε είναι μαύρη για την Ελλάδα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2896705057508968870
item