Ιωάννα Παππά: “Έχω καταστραφεί – Δεν είναι διαχειρίσιμο”

Η Ιωάννα Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό του παιδιού της, την απώλεια της μητέρας της, αλλά και την τραγωδία στα Τέμπη.

“Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πολύ μεταβατική φάση με το παιδί. Εκεί άλλαξα κι εγώ, πάτησα περισσότερο στα πόδια μου. Αποκτάς παραπάνω ευθύνες και φοβίες, οπότε όλα αυτά σε γειώνουν. Μας ταρακούνησε ως ζευγάρι, κάθε ζευγάρι περνάει αυτή την κρίση”, τόνισε η Ιωάννα Παππά και πρόσθεσε:

“Ακόμη κι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι πριν μπορεί να διαφωνήσει σε βασικά πράγματα. Πρέπει να μπει ως προτεραιότητα η ζωή του παιδιού μέσα στο σπίτι και κάποιος από τους δύο μπορεί να μη θέλει να αλλάξει τους ρυθμούς του”.

Σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους πολλοί νέοι άνθρωποι, η ηθοποιός υπογράμμισε: “Εγώ έχω καταστραφεί, δε μπορώ να δω τίποτα που να έχει να κάνει με παιδιά. 

Το τι κλάμα ρίχνω με τις ειδήσεις δε λέγεται… είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις απώλειες ανθρώπων αλλά όταν υπάρχουν εικόνες με παιδιά, δεν είναι διαχειρίσιμο”.

Για την απώλεια της μητέρας της η Ιωάννα Παππά, επισήμανε: “«Το μεγαλύτερο χτύπημα είναι ότι είναι πολύ μικρό το παιδί και δεν πρόλαβε να το δει. 

Αυτό αμέσως σε φέρνει πολύ κοντά στο γεγονός. Με το πέρασμα του χρόνου αλλάζει η ποιότητα των συναισθημάτων αλλά η απώλεια είναι απώλεια. Τουλάχιστον, είναι μία φυσιολογική ροή της ζωής”.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Παππά: “Έχω καταστραφεί – Δεν είναι διαχειρίσιμο”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5420719659737512336
item