Οικονόμου: Η «Ελπίδα» αναβαθμίζεται σε ογκολογικό κέντρο -Καλύτερη παροχή δωρεάν υπηρεσιών σε παιδιά με καρκίνο

Στην αναβάθμιση της Ογκολογικής Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ» σε Ογκολογικό Κέντρο αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Twitter o κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου έγραψε στο Twitter: «Συστήνεται ΝΠΙΔ ''Ογκολογικό Κέντρο Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ”''. 

Αναβαθμίζεται έτσι σε Κέντρο η ογκολογική μονάδα με στόχο την καλύτερη παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο».

Δείτε το tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου

#Με_σχέδιο συστήνεται ΝΠΙΔ «Ογκολογικό Κέντρο Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ”». Αναβαθμίζεται έτσι σε Κέντρο η ογκολογική μονάδα με στόχο την καλύτερη παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. @thanosplevris @MinaGagaP

Share

Χθες Τετάρτη, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής και το σύνολο του σχεδίου νόμου του υπουργείου Υγείας για την «Σύσταση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Ογκολογικό Κέντρο Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ", εκσυγχρονισμός του δικαίου για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων, ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημοσίας υγείας και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις» από την Ολομέλεια.

«Υπέρ» του νομοσχεδίου επί της Αρχής και στο σύνολο του ψήφισε η ΝΔ. Απείχε της ψηφοφορίας ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ , ενώ καταψήφισαν ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25.

epirusblog.gr
5 of 5
Οικονόμου: Η «Ελπίδα» αναβαθμίζεται σε ογκολογικό κέντρο -Καλύτερη παροχή δωρεάν υπηρεσιών σε παιδιά με καρκίνο
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8476897773216904275
item