Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς έκαναν σύμφωνο συμβίωσης

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 8/3 η Κωνσταντίνα Κομμάτα. 

Η γνωστή και όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αγαπημένο της, Γιώργο Σαμαρά και την κόρη τους -δείτε εδώ μερικές τρυφερές φωτογραφίες με την μικρή της.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, αποκάλυψε ότι με τον γνωστό ποδοσφαιριστή έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Κομμάτα για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Γιώργο Σαμαρά

«Ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί, μετά τον ερχομό του παιδιού. Εγώ κάπου χάθηκα. Για μία νέα μαμά είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλάζουν τα πάντα. 

Ο Γιώργος βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού. Την κάνει μπάνιο, την ταΐζει. Ήταν εκείνος που άλλαξε την πρώτη πάνα της μικρής. Έλεγα ότι θα είμαι κουλ, αλλά στην εικόνα ενός μικρού εύθραυστου πλάσματος, εγώ τα έχασα.

Ο Γιώργος μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνος. «Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε ένα σύμφωνο. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. 

Μέχρι τον θρησκευτικό… Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε. 

Ακόμα δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος, τώρα είδομεν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Φωτογραφία από την βάφτιση της κόρης της

Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς είναι σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο μιας και έχουν φτιάξει την όμορφη οικογένεια τους και πλέον η ζωή έχει αποκτήσει άλλο νόημα για αυτούς. 

Η μικρή τους κόρη από όσα βλέπουμε να δημοσιεύουν στα προφίλ τους στο instagram έχει μεγαλώσει πολύ και την Πέμπτη 19/5 έμελλε να βαφτιστεί.

Το ζευγάρι λοιπόν επέλεξε τον άκρως ανοιξιάτικο μήνα για να δώσει το όνομα, που από καιρό είχαν επιλέξει στο κοριτσάκι. 

Το όνομα λοιπόν αυτής είναι ''Ιωάννα'' από εδώ και στο εξής και το μυστήριο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε σε εξωτερικό χώρο στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είχε βαφτιστεί ο ποδοσφαιριστής.

Κομματά και Σαμαράς βάφτισαν την κόρη τους


epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς έκαναν σύμφωνο συμβίωσης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1062482387905226404
item