Πέρκα (ΣΥΡΙΖΑ): Για τα Τέμπη φταίνε όλοι, εκτός από εμάς -ΝΔ: «Προφανώς, συμφωνεί και ο εξαφανισμένος Σπίρτζης»

Ανακοίνωση σχετικά με τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, για τις ευθύνες στην τραγωδία των Τεμπών εξέδωσε η ΝΔ.

Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει και από τη δήλωση της κας Πέρκα, που είχε διατελέσει και Γενική Γραμματέας Μεταφορών, για την κατάσταση στους σιδηροδρόμους φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Προφανώς, συμφωνεί και ο εξαφανισμένος κ. Σπίρτζης. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν», επισημαίνεται ακόμη από το κυβερνών κόμμα.

Οι δηλώσεις της Π. Πέρκα που έφεραν την απάντηση της ΝΔ:

Αφορμή για την απάντηση της ΝΔ αποτέλεσαν οι δηλώσεις από την Πέττυ Πέρκα κατά τη διάρκεια παρουσίας της σε εκπομπή της ΕΡΤ1.

Η βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε αρχικά ότι «υπάρχουν διαχρονικές αστοχίες, πλην της περιόδου της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μιλάμε με αποδείξεις. Να πούμε τα τελευταία 20 χρόνια; Τα τελευταία 50 χρόνια; Ποιοι κυβέρνησαν τον τόπο; Πώς πάρθηκαν οι αποφάσεις για τον σιδηρόδρομο και τι έγινε τα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ;», είπε.

Η κυρία Πέρκα επικαλέστηκε εισήγηση της Διεύθυνσης της υπηρεσίας προς το Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ, η οποία επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση σηματοδότησης, τηλεδιοίκησης σε ποσοστό 68% και την εγκατάσταση ETCS σε 88 ντιζελομηχανές.

«Σήμερα, τα κυβερνητικά στελέχη μας μιλούν για ολοκλήρωση του έργου σε ποσοστό 70% και εφόσον εμείς έχουμε στοιχεία ότι παραδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ το 68%, άρα τα 4 χρόνια κυβέρνησης ΝΔ προχώρησε μόνο 2% του έργου», ισχυρίστηκε η Π. Πέρκα.epirusblog.gr
5 of 5
Πέρκα (ΣΥΡΙΖΑ): Για τα Τέμπη φταίνε όλοι, εκτός από εμάς -ΝΔ: «Προφανώς, συμφωνεί και ο εξαφανισμένος Σπίρτζης»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2006471764883676539
item