Βάσω Λασκαράκη: Η σχέση με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η συνύπαρξη των τριών παιδιών τους και η αποχή από το θέατρο

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 7/3 η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο, για την αρμονική συνύπαρξη των τριών παιδιών τους, για τα ταξίδια τους, καθώς και για τη σχέση της με την κρητικιά πεθερά της. 

«Στο Instagram έχω 770,000 χιλιάδες ακόλουθους. Δέχομαι πολλά μηνύματα, θετικά, αρνητικά, στενάχωρα. Πολλές φορές φοβάμαι να απαντήσω σε κάποια από αυτά, γιατί φοβάμαι να αυτό που θα πω είναι λάθος ή σωστό», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αποχή της από το θέατρο, όπου έχει να ανέβει στην σκηνή από το 2014. Παραδέχτηκε ότι πλέον κάθε πρόταση που της γίνεται τη σκέφτεται σοβαρά προκειμένου να επιστρέψει εκ νέου στο θεατρικό σανίδι.

«Έχω καλομάθει τα τελευταία χρόνια να μην λείπω από το σπίτι τα βράδια, να έχω τα Σαββατοκύριακα. Ταξιδεύουμε πολύ, πηγαινοερχόμαστε Κρήτη, κάνουμε ταξίδια, αυτά θα τα ξεχάσουμε αν ξεκινήσω θέατρο», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

«Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας εκεί και είναι και τα παιδιά του Λευτέρη. 

Δεν έχει μαγαζί αλλά έχει αναλάβει κάποια μαγαζιά ως σεφ, οπότε από 1 Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο θα πηγαινοέρχεται συνεχώς», πρόσθεσε η Βάσω Λασκαράκη.

Αναφερόμενη στην πεθερά της αλλά και τα ταξίδια της στην Κρήτη, η Βάσω Λασκαράκη είπε: « Έχει τρομερό χιούμορ, περνάμε τέλεια. 

Μια στιγμή που είδατε στο Instagram, τυλίγαμε ντολμαδάκια με τη συννυφάδα μου και η πεθερά μου μας κοίταζε με αστείο ύφος γιατί στη Θεσσαλονίκη τα έφτιαχναν διαφορετικά. Έχει τρομερό χιούμορ!».

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: Η σχέση με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η συνύπαρξη των τριών παιδιών τους και η αποχή από το θέατρο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 727458457184417031
item