Γιάννενα: Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την απεργία της Πέμπτης

Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και οι πορείες που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα στις 8 Μάρτη, με αφορμή το τραγικό «έγκλημα» στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέων παιδιών έδωσαν και μήνυμα συνέχισης του αγώνα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που έλαβε από το Γενικό Συμβούλιο, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, ενώνοντας τη φωνή των δημοσίων υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα για να απαιτήσουμε με τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ: 

• να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους. 

• να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος. 

Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Στην κατεύθυνση αυτή το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ     απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους πολίτες στη Γενική Απεργία των συνδικάτων, την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την απεργία της Πέμπτης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 351976131258221699
item