Ελένη Μενεγάκη: “Στο δικό μου ξεκίνημα κρίθηκα αυστηρά, άκουγα και το βούλωνα”

Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν το μεσημέρι της Τρίτης τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μεγάλη Εικόνα” με τη Νίκη Λυμπεράκη για την αμφισβήτηση που είχε δεχθεί στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής της διαδρομής.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τι της είχε πει παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της καριέρας της: “Άκου να δεις, κοριτσάκι μου, εδώ που ήρθες εγώ είμαι πάρα πολλά χρόνια και αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι είσαι γελασμένη. 

Θα παραμείνεις ένα μικρό, ταπεινό ποντικάκι που θα δουλεύει για εμάς”. Σήμερα δεν υπάρχει στον χώρο”.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτές τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μια αναφορά στο δικό της ξεκίνημα στην τηλεόραση, στο Mega και το πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου.

“Δε μπορώ να τοποθετηθώ, γιατί μίλησε έτσι η Ελεονώρα. Για το θέμα της αμφισβήτησης εγώ θεωρώ ότι όλοι μας στο ξεκίνημά μας έχουμε αμφισβητηθεί. 

Ο καθένας στο κομμάτι του. Αυτό ούτως ή άλλως γίνεται! Η αμφισβήτηση μπορεί να λέγεται και κριτική, δηλαδή αρνητική κριτική ή όπως θες. Πάντως η αρχή έχει δυσκολία. Τώρα για το πώς ο καθένας αυτά που έχει αντιμετωπίσει, τα χειρίστηκε”, τόνισε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

“Εγώ σας είπα προηγουμένως πώς ήταν στο δικό μου ξεκίνημα στο Mega όταν είχα 1,5 λεπτό τη μέρα δίπλα στον Πολυχρονίου. Κρινόμουν πολύ αυστηρά, ακόμα κι αν αργούσα πέντε λεπτά, αλλά δεν μίλαγα. 

Σε σχέση με άλλους που ήταν πιο ψηλά, τους σέβονταν και δεν υπήρχε θέμα. Αλλά δεν αντιμίλησα ποτέ. Άκουγα, το βούλωνα, άκουγα. 

Ο καθένας όμως πρέπει να είναι, όπως είναι ο χαρακτήρας του και του ταιριάζει. Δεν μπορεί κανένας να μπει στα δικά μου πόδια, επειδή έτσι έχω μάθει να αντιδρώ.

Να αντιδρώ, εξαρτάται την περίπτωση έτσι; Δεν είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν μίλησα… Μίλησα αλλά όχι στην αρχή”.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: “Στο δικό μου ξεκίνημα κρίθηκα αυστηρά, άκουγα και το βούλωνα”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5652633399805348696
item