Γιάννενα: Στα Γιάννενα το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοδοντίας

Με τον διακριτικό τίτλο «Επιστροφή στις ρίζες», που έχει ταυτόχρονα και συμβολικό, αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου πραγματοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοδοντίας, από την Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων.

Περισσότεροι από 200 σύνεδροι θα λάβουν μέρος στο συνέδριο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων Δημ. Κήττας και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για τις τελευταίες εξελίξεις στη θεραπευτική προσέγγιση της ενδοδοντίας, των γνωστών και «μισητών» στους περισσότερους, απονευρώσεων. 

Το στοίχημα της επιμόρφωσης των οδοντιάτρων αποτελεί διαρκές μέλημα του Συλλόγου, όπως σημείωσε ο κ. Κήττας και το συνέδριο των Ιωαννίνων αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση αυτής της προσπάθειας. 

«Η ενδοδοντία συνιστά μία καθημερινή οδοντιατρική πράξη και στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του πόνου για τον ασθενή, αλλά σταδιακά και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση της πράξης αυτής, που μέχρι σήμερα απαιτεί αρκετές επισκέψεις, αλλά θέλουμε αυτές να γίνουν λιγότερες ή ακόμη και μόλις μία, αν αυτό είναι εφικτό», ανέφερε ο κ. Κήττας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Serai με τις εργασίες να ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου και να ολοκληρώνονται το απόγευμα της Κυριακής.

«Με οδηγό την εμπειρία της διοργάνωσης του 38ου Πανελληνίου Συνεδρίου το 2018 και δεκάδων σεμιναρίων τα τελευταία χρόνια, θέλουμε όλοι να γνωρίζουν πως ο τίτλος του συνεδρίου «Επιστροφή στις ρίζες» θα αντανακλά, τόσο την κυριολεκτική σημασία της ενδοδοντίας στην Οδοντιατρική επιστήμη, όσο και τη μεταφορική έννοια της επιστροφής στις πανάρχαιες “ρίζες” της παράδοσης του τόπου μας», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση των διοργανωτών.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα Γιάννενα το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοδοντίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3021285061586496218
item