Φώτης Μεταξόπουλος: «Είμαι 88 ετών, αλλά νιώθω το σώμα μου να είναι 42»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος μίλησε για τα χρήματα που έχει λάβει από την καριέρα του ως χορευτής, αλλά και την προσωπική του ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στο «Λοιπόν» ότι έχει τακτοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία, απαντώντας στο εάν έχει συντάξει διαθήκη.

Αρχικά, είπε: «Έχω κάνει 83 ταινίες, όπου στις μισές και χορεύω και χορογραφώ. Σε όλο αυτό το διάστημα κατάφερα να πάρω δυο σπίτια στο Ψυχικό το ένα το έδωσα στην Νάντια και το άλλο όταν χωρίσαμε το πούλησα για να μην είμαστε δίπλα. 

Έπειτα αγόρασα ένα πέτρινο σπίτι στην Πεντέλη σε 1100 τ.μ. οικόπεδο με πεύκα. Αυτό μου έχει μείνει γιατί το αυτοκίνητο μου το έδωσα στα παιδιά μου μιας και δεν βλέπω να οδηγήσω».


Για το αν έχει κάνει διαθήκη, δήλωσε: «Το σπίτι που μένω το έχω γράψει στα παιδιά μου και έχω απλά κρατήσει την επικαρπία για να είμαστε όλοι εντάξει».

Ερωτηθείς αναφορικά με το εάν υπάρχει τώρα κάποια γυναίκα στη ζωή του, απάντησε: «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς έρωτα. 

Και δεν υπάρχει έρωτας χωρίς γυναίκα» και πρόσθεσε: «Πάντα είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα και τον εαυτό μου».

Έπειτα ρωτήθηκε αν η ερωτική επιθυμία μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Σε αυτό απάντησε:

Fotis_Metaxopoulos

«Η γυμναστική σου δίνει τέτοια δύναμη και τέτοια διάρκεια ζωής. Είμαι 88 ετών, αλλά νιώθω το σώμα μου να είναι 42 ετών».

Σε άλλο σημείο μίλησε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, λέγοντας: «Έχω κάνει τρεις γάμους. Τους δυο τους έκανα στην εκκλησία και τον έναν στο δημαρχείο για να έχω έναν τρίτο για ρεζέρβα στην εκκλησία. Σιγά σιγά θα δούμε».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

epirusblog.gr
5 of 5
Φώτης Μεταξόπουλος: «Είμαι 88 ετών, αλλά νιώθω το σώμα μου να είναι 42»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1980472843680924005
item