Λάρισα: Η 38χρονη πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την 38χρονη από τη Λάρισα, η οποία αφού γέννησε, πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ειδικότερα, την περασμένη Τετάρτη, η 38χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με έντονους πόνους και αιμορραγία.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κολπική αιμορραγία της γυναίκας προερχόταν από πρόσφατη κύηση, καθώς εντόπισαν τον πλακούντα και τον ομφάλιο λόρου. Μάλιστα, η 38χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό κίνδυνο, καθώς είχε περιέλθει σε σηπτική κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεών της, η γυναίκα δε δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που της έκαναν οι γιατροί, ενώ αρνήθηκε ότι κυοφορούσε.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 38χρονη γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμάτων. 

Στη συνέχεια, οι δικοί, φέρεται ότι πήραν το μωρό από τα σκουπίδια και το μετέφεραν σε αγροτική περιοχή, δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό που διέμεναν. Εκεί το έθαψαν πρόχειρα σε χωράφι που άνηκε στην οικογένεια.

Την Πέμπτη το απόγευμα, οι αστυνομικοί πήγαν με την οικογένεια στο σημείο, όπου και προχώρησαν σε εκταφή του βρέφους. Από την πρώτη εξέταση προέκυψε ότι το βρέφος που ήταν αγοράκι είχε χτυπήματα στο κεφάλι και σηπτικά φαινόμενα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίςς τα σημάδια αυτά παραπέμπουν σε ενδομήτριο θάνατο.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, η έμπειρη ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία - νεκροτομή στο βρέφος το πρωί της Παρασκευής, Χρυσαυγή Κούση, «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη τοκετό και νεκρό», ενώ πρόσθεσε ότι «η ιστοπαθολογική διερεύνηση θα μας δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία».

Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις. 

epirusblog.gr
5 of 5
Λάρισα: Η 38χρονη πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5643619886823592166
item