Νέα Σμύρνη: Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε ο εφιάλτης για την 14χρονη - Βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ανάσυρση αρχείων και στοιχείων από τα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα των τριών συλληφθέντων και φυσικά πληροφορίες από την πρώτη κατάθεση που έδωσε χθες μέχρι αργά το βράδυ η 14χρονη στη δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης «Το σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, είναι οι νέες ψηφίδες που συμπληρώνουν το μωσαϊκό των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, στην υπόθεση μαστροπείας με θύμα την 14χρονη φιλοξενούμενη του ιδρύματος στη Νέα Σμύρνη που αποκάλυψε το protothema.gr.

Ομοιότητες με την υπόθεση «Μίχου»

Η μικρή, έδειξε να έχει απόλυτη εικόνα για το τι συνέβαινε, εμφανίστηκε συνειδητοποιημένη για το τι έχει ζήσει και αποφασισμένη να συνδράμει στο έργο των αρχών και να προχωρήσουν οι έρευνες. 

Οι αναλυτές προσπαθούν να εντοπίσουν τα πλοκάμια του κυκλώματος παιδοφιλίας που κρύβεται πίσω από τη ζοφερή αυτή ιστορία, καθώς εκτιμούν πως η υπόθεση έχει βάθος και παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση «Μίχου» στον Κολωνό.

Τρία χρόνια φρίκης

Έτσι, κάνουν βουτιά, στο παρελθόν και συγκεκριμένα τρία χρόνια πίσω, όπου εκτιμούν ότι ξεκίνησε ο εφιάλτης για το 14χρονο κοριτσάκι και ψάχνουν να δουν, ποια είναι τα προσώπα που έκλειναν τα ραντεβού, σε ποια ξενοδοχεία πραγματοποιούνταν και φυσικά ποιοι είναι οι βιαστές της ανήλικης. 

Και σε αυτή την περίπτωση είναι δεδομένο ότι οι επαφές και τα ραντεβού, κλείνονταν μέσω social media και συνεπώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το άνοιγμα των συσκευών, θα οδηγήσει σε νέο δρόμο την υπόθεση.

Ψάχνουν τον «Ρουσλάν»

Παράλληλα, το βάρος των ερευνών επικεντρώνεται στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 23χρονου Γεωργιανού με το όνομα «Ρουσλάν» που φέρεται να είναι και ο τελευταίος πελάτης - βιαστής της ανήλικης. 

Έχουν ήδη ζητήσει ενημέρωση από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να εντοπιστεί το στίγμα του και να οδηγηθεί για εξέταση κάτι που όπως λένε είναι ζήτημα χρόνου. Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr δηλώνει πως δεν εχει καμία σχέση με τη μικρή, δεν συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Είπε πως τη γνώρισε μέσω ενός μυστηριώδους κοντού και παχουλού άνδρα με το όνομα «Αντώνης» ο οποίος ήταν γνωστός του μέσω Facebook, του συστήθηκε ως 17 ετών και αφού πέρασαν λίγες ώρες σε παραλία στον Ασπρόπυργο στη συνέχεια κατέληξαν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας όπου απλά όπως λέει, διανυκτέρευσαν χωρίς να έρθουν σε επαφή και την επόμενη ημέρα μετέφερε τη μικρή στο ίδρυμα.

Βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς του κοριτσιού

Πρόκειται για έναν 23χρονο ο οποίος εργάζεται όπως είπε ως «ασφάλεια υψηλών προσώπων» και έχει γνωριμίες χωρίς ωστόσο να θέλει σε αυτή τη φάση να κατονομάσει τα πρόσωπα. 

Βέβαια αν και διατείνεται πως δεν είχε ουδεμία ερωτική επαφή με το ανήλικο παιδί, εντούτοις, ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων ο οποίος παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στις αρχές τον «δίνει» στεγνά καθώς όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, όχι μόνο συνευρέθηκε αλλά ο μαστροπός «Ταχίρ» και οι άλλοι δυο συλληφθέντες από την παρέα της διαστροφής, παρακολουθούσαν την πράξη και κατέγραψαν στο κινητό τηλέφωνο το σκηνικό.

«Ο "Ταχίρ" (δηλαδή ο αλλοδαπός μαστροπός) και ο Ε.Σ (Έλληνας συλληφθείς) κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινού με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι "Ρουσλάν" αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). 

Ο "Ταχίρ" και ο Ε.Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Ψάχνουν το πελατολόγιο του «Ταχίρ»

Οι αστυνομικοί, ερευνούν με προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση, εκτός από το «ξεσκόνισμα» στο αρχείο του μαστροπού «Ταχίρ», τις επαφές τόσο του ιδίου όσο και της μικρής ψάχνουν να βρουν την άκρη για να φθάσουν στο πελατολόγιο του αλλοδαπού κακοποιού και το κυριότερο να διαπιστώσουν αν και άλλα ευάλωτα κοριτσάκια έχουν πέσει στα δίχτυα της διαστροφής που είχε απλώσει στα social media, για να «αλιεύει» πελάτες.

epirusblog.gr
5 of 5
Νέα Σμύρνη: Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε ο εφιάλτης για την 14χρονη - Βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8804507060422241270
item