Τέμπη – Ελισάβετ Χατζηβασιλείου: Αγωνία για την 26χρονη αγνοούμενη σοπράνο – Η έκκληση των φίλων της

Μεγαλώνει συνεχώς η αγωνία για την 26χρονη σοπράνο και ηθοποιό Ελισάβετ Χατζηβασιλείου που ήταν μια από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Η νεαρή κοπέλα είχε ταξιδέψει, όπως έκανε κάθε εβδομάδα, στην Αθήνα μαζί με την τυφλή γάτα της λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς και οι φίλοι της εξακολουθούν να ελπίζουν σε ένα θαύμα, ωστόσο, κάθε λεπτό που περνά φαίνεται σε εκείνους μαρτύριο.

Οι αναρτήσεις της κολλητής της φίλης

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 3/3 η τυφλή γάτα της Ελισάβετ Χατζηβασιλείου βρέθηκε νεκρή, μέσα στη γατοφόρο, εκτός τρένου πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να πετάχτηκαν από αυτό.

Η φίλη της ηθοποιού, Αλεξία Κούβελα την οποία είχε συμμετάσχει σε έναν από τους κύκλους του GNTM, με αναρτήσεις της στα social media συνεχίζει να ψάχνει έστω και ένα σημάδι, ή μια πληροφορία που θα βοηθήσει στην ανεύρεση της φίλης της.

Μιλώντας, στο δελτίο του Ant1, η Αλεξία Κούβελα έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί η φίλη της. «Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. 

Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις. Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις.

Έχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή και την φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, θα μιλάω στον ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα, το κινητό της χτυπάει κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου σπούδασε Μονωδία στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, καθώς επίσης και στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Γ. Ροντίδη, σπούδασε ακόμη Voice/Opera στο Royal Conservatoire of Scotland αλλά και RCS Vocal Performance.

Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια φωνητικής στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Ροντίδη, ως Mezzo-soprano στην εταιρεία Voci Contra Tempo – Female Vocal Ensemble αλλά και ως σοπράνο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Όλοι ελπίζουμε σε ένα θαύμα!

epirusblog.gr
5 of 5
Τέμπη – Ελισάβετ Χατζηβασιλείου: Αγωνία για την 26χρονη αγνοούμενη σοπράνο – Η έκκληση των φίλων της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2211768989663698489
item