Πρέβεζα: Η Πρέβεζα τίμησε την 25η Μαρτίου

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.
Στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου παρουσία των αρχών,των φορέων,της εκπαιδευτικής κοινότητας και των φορέων του τόπου τελέστηκε πανηγυρική δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Nικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσοστόμου.
Μεταξυ άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, οι αντιδήμαρχοι,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων, οι προϊστάμενοι Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης,στρατιωτικές αρχές και σώματα ασφαλείας κλπ.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός Χριστίνα Κίτσου, η οποία μίλησε για τους διαχρονικούς αγώνες των Ελλήνων για την ελευθερία.
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και η μεγάλη μαθητική παρέλαση στην οδό Σπηλιάδου συνοδεία της Φιλαρμονικής " Ορφέας".
Σύλλογοι και σωματεία με παραδοσιακές στολές και μαθητές και μαθήτριες παρήλασαν τιμώντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη του Απελευθερωτικού αγώνα του 1821.
Οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας,ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου και ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος εξέφρασαν τις ευχές τους για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, υπογραμμίζοντας ότι όλοι οφείλουμε να τιμούμε τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε ελεύθεροι.epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Η Πρέβεζα τίμησε την 25η Μαρτίου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2022945328441764348
item