ΔΥΠΑ: Έρχονται οι «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» – Αφορούν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας

Την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» στην Αθήνα διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 100 επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου που προσφέρουν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Η ΔΥΠΑ, ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες του κλάδου για την κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων, παρέχει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε απευθείας επαφή και να συνομιλήσουν, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

Στις επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν, περιλαμβάνονται ξενοδοχειακές μονάδες, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων κ.ά.. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια (workshops) συμβουλευτικής για τη δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού και για την προετοιμασία επαγγελματικής συνέντευξης. 

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ελεύθερη, κατόπιν επιτόπιας εγγραφής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επιπλέον, διοργανώνεται παρουσίαση, με θέμα «Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας στον Τουρισμό», με τη συμμετοχή στελεχών ανθρώπινου δυναμικού (HR) και εκπροσώπων μεγάλων επιχειρήσεων, την οποία θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Σε ειδικό χώρο (info corner), στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν συμβουλές σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα και πληροφορίες για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, όπως επίσης για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-athina-tourismos-2023.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι «Ημέρες Καριέρας» αποτελούν μέρος των δράσεων και των εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και, για τη ΜΕΜΜΕ, μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

epirusblog.gr
5 of 5
ΔΥΠΑ: Έρχονται οι «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» – Αφορούν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 9201144636872792985
item