Κωνσταντίνος Αργυρός: Ζευγάρι με την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα, γόνο της γνωστής οικογένειας αλλαντικών!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές της γενιάς του.

Ο 36χρονος καλλιτέχνης μάλιστα δεν τα πηγαίνει μόνο καλά στα επαγγελματικά του αλλά και στα προσωπικά του, αφού μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου φημολογείται πως είναι ξανά ερωτευμένος!

Μάλιστα ο ρεπόρτερ του Πρωινού του Αντ1 Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε στο αεροδρόμιο τον τραγουδιστή καθώς επέστρεφε από την Ιταλία όπου βρέθηκε πρόσφατα για να περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης. 

Τότε ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για τη νέα του σχέση όμως εκείνος πιέστηκε να απαντήσει. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε με τη σειρά του πως στην Ιταλία ταξίδεψε με φίλους κι όχι με τη σύντροφό του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε για το ταξίδι του: «Περάσαμε ωραία, ξεκουράστηκα… Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και μας μίλαγαν από μικρά ιταλικά. 

Για το Voice δεν έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου… Δουλεύω πολλές ώρες αλλά δεν καταλαβαίνω ότι κουράζομαι, έχω καλή ομάδα.»

Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά; 

Ο λόγος για την μόλις 24 χρόνων Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time.

Τι και αν έχει πολλές θαυμάστριες που στις εμφανίσεις του στα μπουζούκια και σε συναυλίες του πετάνε… στηθόδεσμους εκείνος φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει μάτια μόνο για την κούκλα Αλεξάνδρα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιλέγει να κρατά πολύ χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά του καθώς και επιλέγει να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram posts που αφορούν είτε τη δουλειά του, είτε τα ταξίδια που κατά καιρούς κάνει. 

«Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. 

Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου.» έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Μία βόλτα στο προφίλ της νέας του αγαπημένης και μέλος της ισχυρής οικογένειας Νίκα βλέπουμε πως πρόκειται για μία κοπέλα που αγαπάει τα ταξίδια και τη μόδα, όπως και ο Κωνσταντίνος,

Αυτή τη στιγμή έχει 18,3 χιλ. ακολούθους ενώ εκείνη ακολουθεί μόλις 1.046 άτομα!

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι με αναλογίες μοντέλου και πριν λίγους μήνες όπως η ίδια αποκάλυψε στους followers της αποφοίτησε από το dream school για εκείνη το USC Marshall School of Business στο Los Angeles.

Με πτυχίο στις επιχειρήσεις ευλόγως κανείς μπορεί να σκεφτεί ότι θα ασχοληθεί ενεργά με την επιχείρηση της οικογένειάς της. 

Βεβαίως είναι μόλις 24 και έχει όλη τη ζωή μπροστά της να ακολουθήσει τον επαγγελματικό δρόμο που αγαπά.

Η Αλεξάνδρα Νίκα εκτός από τη μόδα και τα ταξίδια αγαπάει και την καλή ζωή, αλλά και το σκι! 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί σε φημισμένα χιονοδρομικά ώστε να κάνει σκι. Επίσης είναι λάτρις της γυμναστικής και της yoga.

Τα καλοκαίρια παραθερίζει στα νησιά και μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Η Αλεξάνδρα Νίκα έχει επίσης ένα πανέμορφο σκυλάκι στο οποίο έχει αδυναμία και το οποίο το έχει σχεδόν πάντα μαζί της.

Η Αλεξάνδρα Νίκα διαθέτει και λογαριασμό στο TikTok στο οποίο ανεβάζει βίντεο από την καθημερινότητά της.

Η προηγούμενη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν με το μοντέλο, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. 

Ήταν μαζί τρία χρόνια, ωστόσο το καλοκαίρι του 2022 έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. 

Οι δύο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλος σεβασμός, λόγω των τριών χρόνων σχέσης που πέρασαν μαζί.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ζευγάρι με την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα, γόνο της γνωστής οικογένειας αλλαντικών!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3816963333943682073
item