Κατερίνα Κακοσαίου: Ποια είναι η 24χρονη κόρη του Γιάννη Πλουταρχου που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της

Το νέο της προσωπικό single κυκλοφόρησε πριν μερικά 24ωρα η Κατερίνα Κακοσαίου που φέρει τον τίτλο “Ανυπόμονα” το οποίο έχει καταφέρει ήδη να συγκεντρώσει χιλιάδες views και εκατοντάδες θετικά σχόλια.

Η Κατερίνα Κακοσαίου δεν είναι άλλη από τη μεγαλύτερη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου η οποία, όπως και ο αδελφός της Γιώργος Κακοσαίος, έχει κληρονομήσει το ταλέντο του διάσημου πατέρα της στη μουσική.

Κατερίνα Κακοσαίου: Μία πτυχιούχος Βιολογίας με μαγική φωνή

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι 24 χρονών και πτυχιούχος της Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου. 

Το νεαρό κορίτσι έχει μεγαλώσει μέσα στη μουσική και η αγάπη της γι’ αυτή ξεκίνησε από όταν ακόμη ήταν πολύ μικρή. Πολλές φορές μάλιστα, με τον αδελφό της, Γιώργο Κακοσαίου δημοσίευαν βίντεο στα social media στα οποία τραγουδούσαν και πάντα, οι αντιδράσεις του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από θετικές.

Η Κατερίνα Κακοσαίου, ωστόσο, θέλησε να επικεντρωθεί στις σπουδές της και αφού πήρε το πτυχίο της, άρχισε να κάνει δειλά δειλά κάποια βήματα και στον χώρο του τραγουδιού. 

Αρχικά, κάνοντας μερικές εμφανίσεις στη σκηνή, συνοδεύοντας τον πατέρα της Γιάννη Πλούταρχο, και στην πορεία κυκλοφορώντας ένα ντουέτο -διασκευή του τραγουδιού «Πόσο ωραία μάτια έχεις» μαζί του.

Δες παρακάτω το ντουέτο πατέρα και κόρης:

Κατερίνα Κακοσαίου: Ο άρρηκτος δεσμός με τον Γιάννη Πλούταρχο

Η σχέση μπαμπά και κόρης είναι πολύ στενή, αφού όπως έχει αποκαλύψει ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνεντεύξεις του, και με τα πέντε του παιδιά συζητάει τα πάντα.

«Συζητάω τα πάντα με τα παιδιά. Μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φανταστείς. Είμαι ανοιχτός διάπλατα» έχει πει ο αγαπημένος τραγουδιστής στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Μάλιστα, σχετικά με την κόρη του, και την ενασχόλησή της με το τραγούδι, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε δηλώσει: «Δεν το ήξερα ότι η Κατερίνα είναι υποψήφια για τα μουσικά βραβεία Mad. 

Η Κατερίνα ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι. Ζει το όνειρό της, της αρέσει. Τραγουδάει επειδή πραγματικά αγαπάει το τραγούδι. 

Τώρα από εκεί και πέρα ο χρόνος τι θα φέρει και αν θα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, μόνο αυτή ξέρει».

Το περασμένο καλοκαίρι, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο, η νεαρή Κατερίνα πραγματοποιήσε και μερικές live εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στην Κύπρο, ενώ κυκλοφόρησε και το πρώτο της προσωπικό single.

Κατερίνα Κακοσαίου: Η… ήρεμη δύναμη της οικογένειας Πλούταρχου

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι από τα κορίτσια που δεν τους αρέσει να προκαλούν, διατηρεί χαμηλό προφίλ ενώ έχει μια εξαιρετική σχέση με όλα της τα αδέλφια. 

Φανερό παράδειγμα  από τη μία, ο Γιώργος Κακοσαίος που τη στηρίζει και την ενθαρρύνει σε κάθε της βήμα, δείχνοντας πως δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού ανάμεσά τους.

«Αυτή η χροιά σου. Αυτή η χροιά σου δε συγκρίνεται με καμία άλλη» είχε γράψει ο νεαρός καλλιτέχνης σε σχετική ανάρτηση για το καινούργιο της τραγούδι.

Kαι από την άλλη, η στενή σχέση με τις δυο μικρότερες αδελφές της Ελεονώρα και Παναγιώτα, καθώς και με τον βενιαμιν της οικογένειας, Κωνσταντίνο.

Kαι από την άλλη, η στενή σχέση με τις δυο μικρότερες αδελφές της Ελεονώρα και Παναγιώτα, καθώς και με τον βενιαμιν της οικογένειας, Κωνσταντίνο.

Η Κατερίνα Κακοσαίου με τις αδελφές της.

Το νέο τραγούδι της Κατερίνας φέρει τον τίτλο “Ανυπόμονα” και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα. 

Τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να εμφανιστεί και στο πλευρό του πατέρα της σε μια ξεχωριστή live εμφάνιση σε μαγαζί της Κύπρου.



epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Κακοσαίου: Ποια είναι η 24χρονη κόρη του Γιάννη Πλουταρχου που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7292114007058101270
item