Γιάννενα: Στα Ιωάννινα το 15ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, Ημέρες Υπέρτασης

Η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης διοργανώνει στα Ιωάννινα το 15ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, Ημέρες Υπέρτασης με διακεκριμένους ομιλητές από πανεπιστημιακά και νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 24/03/2023 στις 16:30 και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής26/03/2023, στο Ξενοδοχείο Grand Serai, στα Ιωάννινα.

Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες σε θέματα Βασικών αρχών παθοφυσιολογίας της ιδιοπαθούς υπέρτασης, διαγνωστική προσέγγιση, σύγχρονα θέματα στην Καρδιαγγειακή Νόσο, Υπέρταση και Καρδιακή Νόσο, βασικές αρχές θεραπείας της αρτηριακής υπέρτασης, σύγχρονα θέματα στη Χρόνια Νεφρική Νόσο, Υπέρταση και Νεφρική Νόσο, αρτηριακή υπέρταση σε ειδικές ομάδες πληθυσμού, ειδικά θέματα αρτηριακής υπέρτασης. 

Το πρόγραμμα έχει δομηθεί με στόχο την ανάδειξη των θεμάτων της καθ’ ημέρα κλινικής πρακτικής και περιλαμβάνει και παρουσίαση περιστατικών – συζήτηση με τους ειδικούς.

Στόχος της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης είναι η βελτίωση της αντιμετώπισης της υπέρτασης και η αποτελεσματικότερη πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων μέσω της καλύτερης εκπαίδευσης των γιατρών.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου πιστοποιείται με 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα Ιωάννινα το 15ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, Ημέρες Υπέρτασης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2611245862015028962
item