Αναστασία: Η 15χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη που κλέβει την παράσταση με τα βίντεό της στο Tik Tok

Η Αναστασία Ρουβά, η πρωτότοκη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, έχει μεγαλώσει αρκετά και όπως πολλοί έφηβοι συνομήλικοί της, έτσι κι εκείνη χρησιμοποιεί τα social media και πιο συγκεκριμένα τη δημοφιλή πλατφόρμα του Tik Tok.

Η 14χρονη πλέον Αναστασία Ρουβά, δημοσιεύει συχνά στον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο, μέσα στα οποία τη βλέπουμε να τραγουδά και να χορεύει δείχνοντάς μας πως η αγάπη του μπαμπά της για τη μουσική έχει μεταλαμπαδευτεί και σε εκείνη. 

Όπως θα δεις και στις αναρτήσεις της, η Αναστασία Ρουβά έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ όμορφο κορίτσι! 

Μάλιστα, σε πολλά από τα σχόλια κάτω από τα βίντεο που δημοσιεύει η ίδια, πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν το πόσο όμορφα αναπτύσσεται αλλά και την ομοιότητά της με τους δυο επώνυμους γονείς της.

Η ίδια ωστόσο, είναι ένα αρκετά χαμηλών τόνων κορίτσι που δεν του αρέσει να προκαλεί. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει επιλέξει στον λογαριασμό της στο Tik Tok να μη χρησιμοποιεί το όνομά της αλλά έχει αφήσει ένα αυτοματοποιημένο όνομα χρήστη που μπαίνει κατά την εγγραφή στην πλατφόρμα αυτόματα.

@user837292792739282

 

♬ original sound – 🙂

Η Αναστασία Ρουβά φαίνεται πως όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο παίρνει την ομορφιά της μητέρας της αλλά και το ταλέντο του πατέρα της!

epirusblog.gr
5 of 5
Αναστασία: Η 15χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη που κλέβει την παράσταση με τα βίντεό της στο Tik Tok
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1392395611255999925
item