Ήπειρος: Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ Ηπείρου και Λευκάδας συμμετέχει στην απεργία στις 07 Μαρτίου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ Ηπείρου και Λευκάδας συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση στις 07 Μαρτίου 2023 που ομόφωνα έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων  ΕΦΚΑ (ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ) καταδικάζοντας το νομοσχέδιο Χατζηδάκη (Ν. 4892/2022) το οποίο όπως αναφέρει είναι κοινωνικά επικίνδυνο και κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες του κομματικού και πελατειακού κράτους.

Ο Σύλλογος αντιδρά και καταδικάζει την γενικευμένη λεηλασία του ΕΦΚΑ, με το ξεπούλημα της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του, την κατασπατάληση πόρων, με τις απευθείας αναθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε μια σειρά υπηρεσιών, ηλεκτρονικών εφαρμογών, που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα στον Οργανισμό, αλλά αντιθέτως αυξάνουν το συνολικό κόστος συναλλαγής και την γραφειοκρατία (όπως πχ η χρυσοπληρωμένη τηλεφωνική υπηρεσία του 1555 με τους 1300 υπαλλήλους, που απλά παραπέμπει στις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ).

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ Ηπείρου και Λευκάδας συμμετέχει στην απεργία ώστε η Κοινωνική Ασφάλιση και οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ να μην έχουν την ίδια τύχη με τα αποτυχημένα ιδιωτικοποιημένα μοντέλα διοίκησης των Οργανισμών, ΔΕΗ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην κεντρική συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ Ηπείρου και Λευκάδας συμμετέχει στην απεργία στις 07 Μαρτίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2812934496301018564
item