Αθηνά Πικράκη: Από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα στην αγκαλιά του Νικόλα Αγόρου του Survivor

Η Μις Ελλάς 2012, Αθηνά Πικράκη ένα περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. 

Οι φήμες την θέλουν σε σχέση με τον Νικόλα Αγόρου ή αλλιώς τον «Φραουλίτσα» που μπήκε πρόσφατα στο Survivor All Star.

Πάμε να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το love story με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας και η Αθηνά Πικράκη ήταν ζευγάρι από το 2014 και τρία χρόνια μετά ο γοητευτικός διεθνής αμυντικός ζήτησε το χέρι της εντυπωσιακής Αθηνάς κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού dinner στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2018 στην πατρίδα της Αθηνάς Πικράκη, στο Ηράκλειο, Κρήτης. 

Μάλιστα η Μις Ελλάς 2012 βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας τον καρπό του έρωτα τους. 

Ο ερχομός του γιου τους ( 9/10/2018 ) ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους και η όμορφη οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Τουρκία καθώς τότε ο Γιώργος Τζαβέλλας αγωνιζόταν στην Αλανιασπόρ.

«Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στην Αλανιασπόρ. Είμαι πολύ τυχερός, καθώς όσα υπήρχαν στο πλάνο μου πραγματοποιήθηκαν», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο ποδοσφαιριστής το 2018. 

Μπορεί αρχικά να δυσκολεύτηκε να αποχωριστεί την Ελλάδα, τους φίλους και τους συγγενείς του, ωστόσο η απόφασή του τελικά τον δικαίωσε.

Η Αθηνά Πικράκη είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και εκείνη που τελικά του άλλαξε τη ζωή.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Real, η προσαρμογή στην Τουρκία δεν ήταν ούτε για την πανέμορφη Κρητικιά εύκολη υπόθεση.

Το διαζύγιο από τον Γιώργο Τζαβέλλα

Το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει με τους δυο τους να βρίσκονται στα δικαστήρια για το διαζύγιο αλλά και για την επιμέλεια του παιδιού την οποία διεκδικεί ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Εδώ και μερικούς μήνες, ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή καθώς είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα, με την οποία γνωρίστηκαν στις αρχές του φθινοπώρου και από τότε περνούν πολύ χρόνο μαζί, παρόλο που προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μήνυμα που δέχτηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις

Ένα απίστευτο μήνυμα από διαδικτυακή της φίλη είχε δεχθεί στο παρελθόν η Αθηνά Πικράκη στο Instagram και δεν το άφησε αναπάντητο.

Αφορμή στάθηκε μια εικόνα που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό και στην οποία πόζαρε με τη μητέρα της.

Με αφορμή τη φωτογραφία αυτή, follower της Αθηνάς Πικράκη τη ρώτησε: «Στους ίδιους πλαστικούς πάτε;». 

Η ίδια δεν άφησε το μήνυμα αναπάντητο και της έγραψε: «Να σε χαίρεται η μάνα σου τόσο γλυκιά που είσαι! Πλαστικές όχι, τα μπότοξ της τα κάνει μιας και είναι 47! Και εγώ 26 οπότε δεν χρειάζομαι κάτι».

Η Μις Ελλάς 2012 πλέον ασχολείται με την επιχείρηση με είδη σπιτιού που διατηρεί στην γενέτειρά της την Κρήτη καθώς και με το μεγάλωμα του γιου της.

Η φημολογούμενη σχέση με τον Νικόλα Αγόρου

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από το Πρωινό μας η πρώην Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη φαίνεται πως έχει προχωρήσει κι εκείνη τη ζωή της και έχει έρθει κοντά με τον Νικόλα Αγόρου. 

Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να μιλήσει ακόμη για σχέση ανάμεσά τους, αφού θα πρέπει να περιμένουμε την έξοδο του Νικόλα Αγόρου από το Survivor All Star για να δούμε πως μπορεί να εξελιχθεί αυτό που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσά τους.

O 31χρονος σήμερα Νικόλας Αγόρου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2018 μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν καταφέρει από την αρχή να ξεχωρίσουν τόσο για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα όσο και για την εμφάνισή του αλλά και τα πολλά τατουάζ. 

Οι φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης του έδωσαν το ψευδώνυμο «Φραουλίτσας» λόγω μιας φράουλας που έχει ως τατουάζ στον λαιμό του.

Η απώλεια του πατέρα του

Ο πατέρας του Νικόλα Αγόρου έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2021.  Εκ τότε, ο Νικόλας Αγόρου αποφάσισε να πάρει αποστάσεις από όλους και από όλα. 

Γύρισε στην Κόνιτσα, ασχολήθηκε με τη γεωργία και έκλεισε τον λογαριασμό του στο Ιnstagram ενώ στράφηκε περισσότερο και προς τον Θεό.

«Αποστασιοποιήθηκα από τα κοινά για προσωπικούς λόγους, αλλά και γιατί ήθελα να εξελίξω τον εαυτό μου και να πορεύομαι με τα λόγια του Θεού στην καθημερινότητά μου και στις πράξεις μου. 

Τώρα πλέον νιώθω έτοιμος και γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ», είπε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και συνέχισε: «Συνέβη ένα θαύμα στη ζωή μου – το οποίο είναι προσωπικό και θέλω να το κρατήσω για μένα – και μετά απ’ αυτό άλλαξα».

Ωστόσο, λίγο καιρό πριν μπει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Νικόλας Αγόρου άνοιξε και πάλι τον λογαριασμό του στο Ιnstagram χωρίς ωστόσο να κάνει καμία ιδιαίτερη ανάρτηση.

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Πικράκη: Από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα στην αγκαλιά του Νικόλα Αγόρου του Survivor
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8937066591291969754
item