Η ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star (φώτο)

Επεισοδιακή ήταν η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star, με την τραγουδίστρια να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Μεταξύ των δύο παικτών της κόκκινης ομάδας, που φέρονται να ήταν σε σχέση, ξέσπασε άγριος καβγάς, αναφορικά με το ειδύλλιο του Μάριου Πριάμου με την Καρολίνα Καλύβα εντός του reality επιβίωσης.

«Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι cool, όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, μέχρι να έρθει μια κίνηση από κάποιο άτομο, το οποίο οφείλει να μου εξηγήσει κάποια πράγματα.

Αυτή την κίνηση δεν την είδα, ούτε όταν η Ευρυδίκη που δεν μπορούσε να κρατηθεί είπε στον Μάριο τι ακριβώς συμβαίνει έξω», σχολίασε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου σε δηλώσεις της.

«Ο Μάριος συνειδητοποίησε τι ακριβώς έχει γίνει, γιατί δεν ήξερε ότι είχε παίξει το βίντεο που ήταν με την Καρολίνα, και δεν ήρθε να μου μιλήσει.

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή, ξέρει ότι όλο αυτό το διάσημα έχει παιχτεί κάτι που εμένα με έχει πληγώσει συναισθηματικά, και δεν έρχεται καν να μου μιλήσει», συνέχισε η ίδια.

«Οφείλει να εξηγήσει σε όλους που είδαμε αυτό το πράγμα. Οφείλει εξηγήσεις σε δύο γυναίκες που έχει “αδειάσει”, οφείλει εξηγήσεις στον φίλο σου (τον Μπο), οφείλει να εξηγήσει πάρα πολλά σε όλους μας», είπε ακόμα φανερά εκνευρισμένη η τραγουδίστρια.

Survivor All Star: Η ανάρτηση της Καρολίνας μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στην κόκκινη ομάδα

Από την πλευρά της, η Καρολίνα Καλύβα θέλησε να κάνει γνωστό ότι παρακολούθησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει τίποτα από τα παραπάνω.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, αρκέστηκε στο να «ανεβάσει» ένα story, στηρίζοντας τη φίλη της, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

epirusblog.gr
5 of 5
Η ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3114739543614728723
item