Τα πιο «καυτά» supermodels ήταν αυτά των 90’s! (φωτο)

Σε μια εποχή που οι influencers και τα social media έχουν ισοπεδώσει τα πάντα σκεφτόμαστε το παρελθόν και επαναλαμβάνουμε σε επίπεδο μαγνητοφώνου την ατάκα «κάθε πέρυσι και καλύτερα».

Τα μοντέλα των 90’s ήταν σούπερ σέξι και ο ορισμός της αυθεντικότητας, της αληθινής ομορφιάς  χωρίς πλαστικές και «φίλτρα».

Δεν βγαίνουν πια supermodels

Μια ματιά ρίχνεις στα 90’s, μια δεκαετία που ανήκε στις Claudia Schiffer και Cindy Crawford και προσπαθείς να καταλάβεις τι λάθος έχει συμβεί σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε φτάσει σε σημείο oι αδερφές Kardiasian να έχουν τα περισσότερα χτυπήματα στην αναζήτηση της Google.

Για όσους υπήρξαν νέοι την εποχή που αντί για ιστοσελίδες, ξεφύλλιζες τις απλές και τίμιες σελίδες των περιοδικών και απολάμβανες τις μεγάλες των 90’s σχολής, τότε που αντί για «κλικ» σαλιώναμε την άκρη του δαχτύλου μας για να γυρίσουμε σελίδα στην επόμενη πόζα των τότε Supermodels, σκεφτόμαστε το εξής: πόσο άδικο να μην έχουμε ίντερνετ στα νιάτα μας.

Μπορεί η τεχνολογία να μας έχει προσπεράσει και να μην τα πιάνουμε όπως η νέα γενιά, παρόλα αυτά, Claudia – Naomi – Evangelista – Cindy – Tyra δεν θα καταλάβουν ποτέ πόσο μπροστά ήταν.

Kate Moss

Kate Moss' 40th Birthday – Kate Moss Young & Old Photos | Glamour UK

Cindy Crawford

Tᖺᙓ 𐌾ᗝᒪᖙ Tᖇᓮ𐌾𐌾ᙓᖇ on Instagram: “Cindy Crawford by Dana Fineman, 1995 . .  . . . . . . . . . . #cindycrawford #1995 #fashion… | Fashion, Cindy crawford,  Models 90s

Claudia Schiffer

Épinglé sur Claudia Schiffer

Linda Evangelista

Linda Evangelista's transformation from 90s model to recluse as she returns  to limelight - Irish Mirror Online

Naomi Campbell

Naomi Campbell - 90s supermodel - Blue 17 Vintage Clothing

Tyra Banks

Photos: How Models Have Changed Over the Years
epirusblog.gr
5 of 5
Τα πιο «καυτά» supermodels ήταν αυτά των 90’s! (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3173559219753445474
item