Κιμ Καρντάσιαν: Stalker παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και επιχείρησε να εισβάλει στην οικία της

Δεν πτοείται ο θαυμαστής της Κιμ Καρντάσιαν που έχει εμμονή μαζί της, με αποτέλεσμα η τηλεπερσόνα να προβεί τον Ιανουάριο σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο φερόμενος ως stalker της 41χρονης παραβίασε τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα που έχουν εκδοθεί εναντίον του και έφτασε πολύ κοντά στο σπίτι της. Την Παρασκευή συνελήφθη από αστυνομικούς.

Πρόκειται για τον Jomoine Victor Zigler, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές έφτασε αρκετά κοντά στο σπίτι της Κιμ, χωρίς όμως να πατήσει το πόδι του στην ιδιοκτησία της.

Αποκαλούσε σύζυγό του την Καρντάσιαν

Ο Zigler φέρεται στη συνέχεια να τέθηκε υπό κράτηση και να συνελήφθη για πλημμεληματική παραβίαση ενώ αποκαλούσε την Καρντάσιαν «σύζυγό» του.

Τον περασμένο μήνα η τηλεπερσόνα με ρίζες από Αρμενία, έλαβε προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον του Zigler, ο οποίος εμφανίστηκε στο σπίτι της περισσότερες από μία φορές. 

Ο άντρας την αποκάλεσε σύζυγό του και της έστειλε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Η Κιμ έχει φοβηθεί και για τον λόγο αυτό προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο δικηγόρος της, ο Zigler είχε στείλει αντικείμενα στην οικία της πελάτισσάς του, μεταξύ των οποίων ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και τα κλειδιά ενός δωματίου ξενοδοχείου, όπου επιθυμούσε συνάντηση με την τηλεπερσόνα.

epirusblog.gr
5 of 5
Κιμ Καρντάσιαν: Stalker παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και επιχείρησε να εισβάλει στην οικία της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8900592782901299594
item