O Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να υποδυθούν και πάλι το ζευγάρι με την πρώην σύζυγό του

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στην σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δε θα ήθελε να παίξει και πάλι το ζευγάρι με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.

Αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε για τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού: «Στην Κατερίνα θαυμάζω τα πάντα. Όλη τη στάση που έχει απέναντι στα πάντα στη ζωή. 

Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που μπήκε στη Νομική, σπούδασε δημοσιογραφία, ηθοποιός… Θαυμάζω την πειθαρχεία και τη προσήλωση που έχει στα πράγματα. 

Έχει έναν πολύ σταθερό χαρακτήρα. Δεν είναι εύθραυστη. Η εικόνα της ναι, είναι πριγκίπισσα αλλά, έχει τσαμπουκά μέσα της πολύ».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξήγησε τον λόγο που δε θα ήθελε να υποδυθεί το ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη σε κάποια σειρά λέγοντας: «Επαγγελματικά πάντα υπάρχει πιθανότητα για όλα. 

Το θέμα είναι το τι θες να κάνεις. Αν μας προτείνουν από το Hollywood να παίξουμε το ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη, μπορεί και να το σκεφτούμε, κομμάτια να γίνει. 

Είναι λίγο δύσκολη η θέση, πιο πολύ για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό».

Τέλος, όσον αφορά τη σχέση με την κόρη του είπε: «Η κόρη μου μπορεί να μου ζητήσει ένα πατατάκι και  εγώ θα της πάρω τρία. 

Παίρνω την Εύα δυο μέρες κάθε 15. Επομένως, έχει άλλες 13 για να μπορέσει να πειθαρχήσει σε ένα πρόγραμμα. 

Με εμένα είναι όπως στο γυμναστήριο που έχεις την ελεύθερη μέρα. Και η Βάσω είναι λίγο πιο ελαστική σε αυτό γιατί εντάξει, έρχεται δυο μέρες να με δει, αν την αρχίσω στις απαγορεύσεις…. Δε νιώθω εγώ καλά βασικά».



epirusblog.gr
5 of 5
O Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να υποδυθούν και πάλι το ζευγάρι με την πρώην σύζυγό του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4576667309616329591
item